Pokud jste si užili upírskou řezničinu Denní směna od Netflixu, přičemž toužíte po podobném nášupu, možná byste mohli dát šanci nadcházející akční komedii jménem Slayers, která se na zabíjení krvesajných nemrtvých zaměří také. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na drsňáckého zabijáka upírů jménem Elliot Jones (Thomas Jane), kterému kdysi banda nemrtvých zabila dceru. Elliot si proto stanoví jasné životní poslaní – zničit každého upírského zmetka, na kterého narazí. A po mnoha letech se mu konečně podaří zjistit lokaci jejich významné a tajné základny. Ale aby se do ní vůbec dostal, bude muset využít skupinku superhvězd ze sociálních sítí, která si říká Stream Team. Do té patří například influencerka Jules (Abigail Breslin) a profesionální hráčka Flynn (Kara Hayward).

Vzhledem k tomu, že všechny tyto internetové celebrity sledují miliony lidí, se je do svého sídla rozhodne pozvat atraktivní miliardářka Beverly Rektor (Malin Akerman). Ta jim přislíbí, že na ně čeká párty, na kterou nikdy nezapomenou. Mladé a naivní celebrity ale netuší, že míří do strašlivé pasti starodávných upírů, kteří je chtějí využít pro svůj plán na ovládnutí světa. Netuší však, že drsoň Elliot, který prahne po pomstě, je již na cestě. Podaří se mu tak z upírských drápů zachránit výše zmíněnou Flynn, kterou následně rychle naučí „řemeslu“ zabíjení nemrtvých. Společně se tak pouští do krvavé bitvy, která možná rozhodne o osudu celého lidstva. 

O scénář a režii se postaral K. Asher Levin, který je například zodpovědný za komedii Cougars, Inc. z roku 2011. Se scénářem mu dále pomáhal ještě Zack Imbrogno. Dále se ve snímku objeví herci jako Jack Donnelly, Lydia Hearst, Emmy James, CG Lewis a Ashley Reyes.

Oficiální premiéra je stanovená na 21. 10. 2022.