Máte zase chuť na nějaký ten krvavý slasher horor, ve kterém za strašlivých okolností umírají mladí? Tak to byste možná mohli dát šanci nadcházejícímu snímku jménem She Came from the Woods, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do letního tábora Briarbook roku 1987. Konec léta je už ale za dveřmi, to znamená, že veškeré děti konečně posviští domů k maminkám. Do konce celého tábora už tak zbývá pouze jedna jediná noc. Skupinka dvacátníků, která na děti celou tu dobu dohlížela, se proto rozhodne, že to řádně oslaví.

Jak? Samozřejmě noční párty v lese. Během ní se ale jeden z jejích účastníků rozhodne povědět zbytku o staré legendě, která se týká hrozivého přízraku jménem sestra Agatha. A jelikož je to banda hloupých mlaďochů, samozřejmě nevědomy přízrak povolají na svět, což s sebou přinese dost krvavé následky. 

Agatha začne postupně v celém nočním táboře rozpoutávat peklo. Prekérní situace je to mimo jiné také z toho důvodu, že přízrak obzvlášť rád loví děti. Vždy po nocích se je snaží vylákat kamsi ven, kde je zabije, přičemž následně jejich krev umístí do sklenice, kterou pověsí na strom. A jak je z traileru patrné, hrdinové najdou desítky takových sklenic.

Taktéž se zdá, že Agatha dokáže své oběti posednout a poštvat proti nešťastníkům, na které narazí. Co má ale přízrak za lubem? Opravdu chce prostě jen zmasakrovat všechny obyvatele letního tábora? Ať už to bude jakkoliv, rozhodně si můžeme být jistí, že poteče krev. A určitě jí nebude málo.  

O režii filmu se postaral Erik Bloomquist, který na scénáři pracoval spolu se svým bratrem Carsonem Bloomquistem. Celý snímek tak bude vycházet z jejich stejnojmenného krátkometrážního filmu, který natočili v roce 2017.

Těšit se tak můžeme na herce jako Justin Andrew Davis, Eric Wolf, Peyton Michelle Edwards, John Pope a Ehad Berisha.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 2. 2023.