Toužíte po tom stát se hercem? A jak daleko byste kvůli tomu byli ochotní zajít? Už příští týden bude premiérovat zbrusu nový horůrek jménem Devil's Workshop, který by mohli ocenit milovníci jak filmových galonů krve, tak i démonů. A přesně na výše položenou otázku se pokusí najít odpověď. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladého herce jménem Clayton (Timothy Granaderos), který vždy bral herectví setsakramentsky vážně. Jednoho dne se tak začne ucházet o roli démonologa v nadcházejícím filmu. Jedná se o postavu, kterou si chtěl zahrát už léta, tudíž kdyby mu role skutečně přistála k nohám, udělalo by mu to nesmírnou radost. Problém je však ten, že se o roli začne ucházet ještě jeho kolega Donald (Emile Hirsch). A zdá se, že větší šance má spíše on. 

Clayton se však nehodlá jen tak vzdát. Aby mohl na castingu uspět, rozhodne se, že vyhledá skutečného démonologa, aby ho zasvětil do tajů černé magie a temných rituálů. Mladý herec tak doufá, že když od někoho zkušeného odkouká jeho praktiky, bude jeho následný výstup o něco uvěřitelnější. K jeho příjemnému překvapení ho následně kontaktuje žena jménem Eliza (Radha Mitchell). Ta se démonologii věnuje už celá léta, přičemž je připravená Claytonovi vše ukázat. Clayton se tak rozhodne u Elizy na víkend zůstat.

Když ale zjistí, že tajemná žena u sebe přechovává ampulky s lidskou krví a kozu na obětování, začne si uvědomovat, že Eliza svou zálibu možná bere až moc vážně. To ještě ale netuší, že pravda je mnohem hrozivější. 

Režii a scénář k filmu si vzal na starost Chris von Hoffman, který už má za sebou horory jako Drifter, Monster Party a Phobias. Dále si ve snímku zahrají herci jako Sarah Coffey, Brooke Ramirez, Lindsay Anne Williams, Joe Gallagher a Miles Doleac.

Oficiální premiéra je stanovená na 30. 9. 2022.