Chcete si začátek příštího měsíce okořenit pořádnou dávkou hororu, která svým stylem připomíná nějaký ten Grindhouse? Tak to byste možná mohli dát šanci nadcházející hrůzné podívané jménem A Wounded Fawn, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Meredith Tanning (Sarah Lind), která se živí jako kurátorka muzea. Do jejího života ale jednoho dne vstoupí muž jménem Bruce Ernst (Josh Ruben), který se zdá být milým, charismatickým a chytrým chlapíkem. Netrvá dlouho a následně se domluví na společné večeři u jednoho z nich. Meredith ale netuší, že právě vlezla do strašlivé pasti, ze které se už možná nedostane živá. 

Z okouzlujícího Bruce se totiž vyklube vychytralý a nelítostný sériový vrah, jehož primárními obětmi jsou především mladé ženy. Meredith se tak měla stát jeho další obětí, ale hrdince se díky opravdu velikánskému štěstí podaří uniknout. Podle nejnovější upoutávky se ale zdá, že celý příběh nebude o pouhém unikání před šíleným vrahounem, ve druhé polovině uvidíme také znepokojivé postavy v maskách, se kterými patrně žádná legrace také nebude.

Jedná se snad o jakousi novou nadpřirozenou hrozbu, se kterou nepočítal ani sám krvelačný Bruce? Nebo to jsou jen strašlivé výplody fantazie jednoho z nich? Na odpovědi si budeme muset počkat do začátku příštího měsíce. 

O scénář a režii se postaral Travis Stevens, který nám v minulosti nadělil horůrky jako Girl on the Third Floor a Jakob's Wife.

Dále se ve snímku představí herci jako Malin Barr, Katie Kuang, Laksmi Hedemark a Leandro Taub.

Oficiální premiéra na službě Shudder je stanovená na 1. 12. 2022.