Už za necelý měsíc bude premiérovat zbrusu nová sci-fi, která však bude silně přičichávat k hororovému žánru. Ta ponese název Slash/Back, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do krásné a mrazivé severní Kanady, přesněji do obce Pangnirtung v teritoriu Nunavut na Baffinově ostrově. Pro místní vesničku je to typický letní den jako každý jiný. Žádná škola, žádné starosti a nepřetržitě svítící slunce. Hlavními hrdinkami se tak stane skupinka mladých Inuitek, které se v poslední době nemohou zbavit strašné nudy. To však ještě ale netuší, že se na ně a jejich vesnici řítí něco, co je může všechny stát život. 

Začne to útokem nezvykle agresivního a podivně se chovajícího ledního medvěda. To je však pouhá rozehřívačka, protože hrdinky následně zjistí, že jejich domov napadli hroziví mimozemští vetřelci, kteří svým vzhledem v jistých ohledech tak trochu připomínají entitu ze slavného hororu Johna Carpentera jménem Věc.

Dívky se zprvu samozřejmě pokusí zavolat policii, ale žádná pomoc nepřichází. Následně jim tak dojde, že se veškerým nebezpečným emzákům budou muset postavit samy. Že se jedná jen o pouhopouhé malé dívky? To je možná pravda. Ale zároveň to jsou také nejlepší lovkyně z celé vesnice. Bude to ale na porážku hrozby z vesmíru vůbec stačit? 

O scénář a režii se postarala kanadská filmařka Nyla Innuksuk, která se taktéž věnuje tvorbě virtuální reality. Se scénářem jí ještě pomáhal Ryan Cavan. Ve snímku si tak zahrají herci jako Tasiana Shirley, Alexis Wolfe, Nalajoss Ellsworth, Chelsea Prusky, Kristian Bruun a Shaun Benson.

Oficiální premiéra je stanovená na 21. 10. 2022.