Následky některých činů z minulosti člověka doběhnou zrovna v době, kdy to nejméně čeká. Přesvědčí nás o tom i nadcházející francouzský thriller jménem Both Sides of the Blade, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na manželský pár středního věku, který tvoří Sara (Juliette Binoche) a Jean (Vincent Lindon). Oba dva už spolu šťastně žijí celých deset let. Rozumí si, nic je netrápí a zažívají spolu radostné chvíle. Je to zkrátka krásný vztah se vším všudy. Když se ale Sara s Jeanem před lety poprvé setkala, byla zrovna v té době ve vztahu s Françoisem (Grégoire Colin), Jeanovým nejlepším kamarádem. Jednoho dne Sara uvidí Françoise po dlouhé době na ulici. Následně ji tak zaplaví pocit, že by se její život mohl náhle změnit.

A jak je z traileru patrné, Sara se eventuálně se svým bývalým sejde. A znovu mezi nimi zažehne plamen obrovské vášně. Sara se tak začne s Françoisem pravidelně scházet a Jeana s ním za jeho zády podvádět. Začne tak žít dvojí život, kdy ani ona sama neví, co vlastně k oběma mužům pořádně cítí. Je její náklonnost k Françoisovi skutečně láskou? Nebo jde jen o pouhý chtíč? Jean však není hlupák, který se dá snadno oklamat. A už velice brzy si začne uvědomovat, že se Sárou není něco v pořádku. Sáře se tak postupně začnou věci rozpadat pod rukama. Minulost se k ní vrací zpět. Jak s ní nakonec naloží? To se budeme muset nechat překvapit.  

O scénář a režii se postarala oceňovaná francouzská filmařka Claire Denis, která letos na festivale v Cannes vyhrála Velkou cenu za snímek Stars at Noon. Film bude adaptací knižní předlohy Un Tournant De La Vie, kterou napsala Christine Angot. Dále se ve snímku objeví herci jako Mati Diop, Bulle Ogier a Issa Perica.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 7. 2022.