Herec Chiwetel Ejiofor by se měl vrátit zpět do Marvel Cinematic Universa jako antihrdina Mordo ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Tedy v pokračování onoho úspěšného snímku z roku 2016, kdy nás Benedict Cumberbatch v roli samotného Doctora Strange zkrátka dostal.

Záporák Mordo se v universu Marvelu neobjeví poprvé. Naopak ho můžete znát už z prvního dílu Doctor Strange, kde ho, stejně jako ve druhém, ztvárňuje Chiwetel Ejiofor, a také samozřejmě z komiksů, karikatur či videoher. V tom všem je pak vyobrazen jako talentovaný kouzelník, známý svou schopností astrálního projektu a znalostí temného umění. Ze začátku dokonce stál po boku Doctora Strange. Byl však vyhozen poté, co se rozhodl zabít Prastarého.

S celou informací přišel poměrně důvěryhodný zdroj, web The Illuminerdi, takže Chiwetela Ejiofora asi opravdu v Doctor Strange in the Multiverse of Madness uvidíme. Ze strany Marvelu to je i logický krok, protože s hercem dříve spolupracoval. Ruku do ohně za to však nedám a raději bychom si měli počkat na premiéru filmu 6. 5 2021.