Milovníci akčních komedií, zbystřete! Studio Paramount právě dnes vydalo první oficiální trailer na dobrodružnou a hvězdně obsazenou humornou jízdu, která ponese název The Lost City. V hlavní roli se v ní představí Sandra Bullock, která si zahraje Lorettu Sage, oceňovanou a slavnou spisovatelku laciných romantických knížek. Její poslední dílo byla dobrodružná kniha o hledání ztraceného města, které má být plné pokladů a tajemných vědomostí. Lorettě však kniha nepřijde nijak zvlášť zajímavá, prostě je to jen další z jejích mnoha výtvorů, který snad vydělá nějaké slušné peníze. Kniha se ale dostane do rukou zlotřilému pracháčovi jménem Fairfax (Daniel Radcliffe). A ten si uvědomí, že autorka v rámci svého průzkumu nevědomky odhalila polohu skutečně existujícího pokladu. A tak se rozhodne, že ji unese, aby mu pomohla s hledáním. 

Do celé šlamastiky se ještě k tomu zapojí její spolupracovník (Channing Tatum), který působil jako maskot pro postavu z její poslední knihy. Je to sice pohledná hora svalů, ale když se bude muset postavit skutečnému nebezpečí, rázem se projeví jeho citlivá a plachá stránka. Aby však mohl Lorettu zachránit, bude se muset naučit ji potlačit. Fairfax mu to ale rozhodně usnadňovat nebude. Jelikož se jedná o bohatého a chamtivého miliardáře, který je kvůli zlatu ochotný unést nevinnou ženu, tak s sebou vezme i celou gardu ozbrojenců, kteří jsou připraveni vykonat jakýkoliv rozkaz osoby, co je platí. Loretta a její „zachránce“ se tak vydávají na dobrodružnou a komickou cestu, která v mnohém připomíná obsah autorčiny poslední knihy. Podle traileru se navíc zdá, že se ve filmu objeví i vlasatý Brad Pitt. Ovšem je možné, že to bude jen jakési kratičké cameo. 

O režii se postarala filmařská dvojice Aaron Nee a Adam Nee, která již má se žánrem dobrodružných komedií určité zkušenosti. Příkladem může být film z roku 2015, který nesl název Band of Robbers. Scénář si vzala na starost Dana Fox, která se podílela na tvorbě letošní Cruelly, a Oren Uziel, jenž se zas podílel na komedii 22 Jump Street. Kromě výše zmíněných se ve filmu také objeví herci jako Patti Harrison, Oscar NuñezDa'Vine Joy Randolph. U nás se premiéry dočkáme 23. 3. 2022.