Už za měsíc na Netflix dorazí zbrusu nový thriller jménem Lou, ve kterém se dvě ženy (mladá matka a samotářka s temnou minulostí) vydají na nebezpečnou záchrannou misi. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o nevrlé samotářce jménem Lou (Allison Janney), která se rozhodla žít se svým psem daleko od civilizace. Nejedná se však o žádnou křehoučkou květinku, Lou má za sebou minulost plnou nebezpečí, která z ní vytvořila silnou a drsnou ženskou. Lou však žije poblíž chaty v lesích, ve které bydlí mladá matka (Jurnee Smollett) se svou dcerou. A i přestože mezi oběma ženami panuje spíše chladný vztah, jedné noci budou muset své neshody odložit stranou.

Mladou dívku totiž z neznámého důvodu unese jakási tajemná skupinka. A zoufalá matka se tak rozhodne požádat Lou o pomoc, protože moc dobře ví, že za únosem stojí muž, kterého zná. A se kterým si není radno zahrávat. Rozhodně si nemohla vybrat líp, protože Lou je nejenom zkušená stopařka, ale taktéž se umí skvěle bránit. Při jejich cestě za záchranou ale pomalu obě ženy zjišťují, že únos dívky je jenom prvotní součástí mnohem většího plánu. A jak se zdá, nějakým způsobem do něho zapadá i sama Lou, kterou ještě stále trápí ozvěny z její temné minulosti. 

O režii se postarala Anna Foerster, která za sebou zanechala kus práce především v seriálovém světě. Podílela se tak na tvorbě slavných sérií jako Myšlenky zločince, Cizinka a Westworld. Scénář zpracovala Maggie Cohn, ta zas pracovala na seriálech American Crime Story, Narcos: Mexiko a Schodiště. Dále se ve filmu objeví herci jako Logan Marshall-Green, Greyston Holt, Matt Craven, Toby Levins, Marci T. House, Jaycie Dotin a Roman Mitichyan.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.