Netflix přichází s akční komedií Šlápni na to! (v originále Asphalt Burning), která představuje pokračování úspěšné norské komediální série Børning, jejíž dominantu tvoří prvotřídní tuning a drsná atmosféra závodních okruhů. Hlavní protagonista je Roy Gundersen, který je odjakživa blázen do aut. Ačkoliv jeho láska dříve nesahala za hranice Fordu Mustanga, nyní se chystá oženit.

Jeho plány o dokonalé svatbě se však rozplynou v okamžiku, kdy nevěsta zatáhne za záchrannou brzdu a Roy je nucen přistoupit na výzvu jeho nové soupeřky, která slavnostní obřad narušila. O svou drahou polovičku bude muset závodník bojovat pomocí čtyř kol, a to na pověstném okruhu Nürburgring v Německu.

Přečtěte si také: Penélope Cruz nebo Jessica Chastain v akčním thrilleru The 355, diváci se jej dočkají začátkem roku 2022

Burácení motorů, odér spálených pneumatik, skandující davy fanoušků a kaskadérské kousky světoznámých závodníků s neukojitelnou touhou vyhrát. Podaří se Royovi projet cílovou rovinkou jako prvnímu, když už v sázce není jen profesní, ale také osobní život

Na tuto otázku odpoví norský snímek Šlápni na to! od Hallvarda Bræina už 2. ledna 2020, kdy se objeví na kartě Netflixu. V hlavních rolích této akční komedie se představí Anders Baasmo Christiansen, Thorborg Johansen a Alexandra Maria Lara.