Antonio Banderas ztvární jednu z hlavních rolí v nadcházejícím akčním thrilleru jménem Code Name Banshee. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na může jménem Caleb (Banderas), bývalého vládního zabijáka, který se momentálně ukrývá před celým světem. Pokud ale čekal, že po zbytek jeho života ho čeká už jen klid a mír, tak se opravdu šeredně pletl. Caleba totiž jednoho navštíví jeho tehdejší chráněnkyně, která nese přezdívku Banshee (Jaime King). Oba dva se však kdysi nerozešli v dobrém. I přesto se však Banshee ke svému bývalém mentorovi vrátila, aby ho mohla varovat. Na Calebovu hlavu byla vypsána opravdu hodně tučná odměna. A momentálně k němu míří hrozba, se kterou si sám zcela zaručeně neporadí. 

Po Calebovi totiž jde mocný a zkušený žoldák jménem Anthony (Tommy Flanagan), kterého doprovází tlupa ozbrojenců. Caleb a Banshee tak budou muset odložit své staré spory stranou, aby se mohli společně zlotřilému žoldákovi postavit. Sama Banshee je naštěstí také velice schopný zabiják, tudíž přicházející padouši to rozhodně nebudou mít jednoduché. Připojí se k nim i Calebova dcera Hailey (Catherine Davis). Postupně tak hrdinové zjišťují, že za všemi jejich problémy patrně stojí spiknutí uvnitř CIA, které potřebuje Caleba odstranit z cesty. Bude tedy Anthonyho smrt stačit na to, aby udělali tečku za všemi svými problémy? To se budeme muset nechat překvapit. 

O režii filmu se postaral Jon Keeyes, který je také zodpovědný za snímky jako Vraždící monstrum a Krvavá loupež. Scénář si zas vzal na starost Matthew Rogers.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 7. 2022.