Taky vás vždycky tak strašně naštve, když po příchodu na vlakové nádraží zjistíte, že váš spoj má hodinové zpoždění? S něčím takovým si už nemusí lámat hlavu lidstvo v nadcházejícím snímku jménem Bullet Train, jehož první teaser trailer nedávno zveřejnilo studio Columbia Pictures. Nutno ovšem dodat, že se jedná o teaser poměrně netradiční. Je totiž vytvořen ve stylu fiktivního reklamního videa, které láká na super rychlé a pohodlné vlaky. A právě v jednom z nich se bude celý příběh filmu odehrávat. Nicméně o žádnou pohodovou jízdu se určitě jednat nebude. Alespoň ne pro hlavního protagonistu, kterého ztvární Brad Pitt. 

Ten si ve film zahraje postavu, která se nazývá Ladybug. Děj filmu se tak zaměří na pětici profesionálních zabijáků, kteří si brzy uvědomí, že jejich jednotlivé úkoly spolu jaksi souvisí. Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné knihy od japonského autora jménem Kotaro Isaka, která vyšla teprve před rokem. V ní se ona pětice zabijáků utká o kufřík, který je vyloženě k prasknutí nacpaný penězi. Zatím však není známo, zda připravovaná americká adaptace bude mít stejný cíl. Vzhledem k obsahu předlohy bychom se ale mohli dočkat nejenom působivých akčních sekvencí, ale i chytře napsaných intrik a dialogů mezi jednotlivými postavami. Takže pokud jste fanoušci Johna Wicka a Vraždy v Orient expresu, tak si nadcházející snímek rozhodně nenechte ujít. 

A když už o tom Wickovi mluvíme, tak je určitě nutné zmínit, že o režii se postaral David Leitch, jeden z tvůrců prvního dílu Johna Wicka, který taktéž natočil Deadpoola 2. Je taktéž zodpovědný za film Atomic Blonde: Bez lítosti, který se může chlubit řadou opravdu parádních akčních scén. Tudíž se určitě máme na co těšit. Scénář zpracoval Zak Olkewicz, který se podílel na tvorbě hororového snímku Ulice strachu – 2. část: 1978. Brad Pitt navíc nebude jedinou velkou hvězdou, která se ve filmu objeví. Připojí se k němu například i Sandra Bullock, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Masi Oka a Benito Antonio Martínez Ocasio.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022.