Krást se zkrátka nevyplácí. Může vás to totiž stát nejenom osobní svobodu, ale i zdravý rozum. Potvrdí to i nadcházející psychologický thriller řecké produkce jménem Inside, ve kterém se v hlavní roli objeví Willem Dafoe. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zloděje jménem Nemo (Dafoe), který se rozhodne vloupat se do vysoce zabezpečeného domu v New Yorku, jehož majitel je na dlouhou dobu pryč. Uvnitř domu se totiž nacházejí vzácné obrazy, které mají milionovou hodnotu. Ze začátku se zdá, že všechno proběhne hladce. Nemovi se úspěšně podaří dostat se dovnitř, ovšem krátce na to ho čeká velice nemilé překvapení. Spustí se totiž alarm, jenž však nepřivolá policii, ale uzamkne zloděje uvnitř domu, který svým způsobem připomíná jeden velký trezor. 

Nemo se tak ocitne v naprosto dokonalé pasti. Jeho zlodějští parťáci, kteří s ním komunikovali přes vysílačku, ho nechají ve štychu, přičemž on sám se ocitne ve vážném ohrožení života. Na nějaké pořádné jídlo a pití zde může zapomenout, tudíž pokud rychle nenajde způsob, jak se ze svého vězení dostat, čekají ho nezáviděníhodná muka. Problém je však ten, že z onoho komplexu patrně neexistuje žádná cesta ven.

A jak dny plynou, Nemo začne z hladu a žízně pomalu ztrácet rozum. Jistou podivnou útěchu ale začne nacházet u obrazů, které se původně pokoušel ukrást. Podaří se mu nakonec z onoho místa uniknout? Nebo majitel po svém návratu najde doma zuboženou mrtvolu? 

O režii filmu se postaral řecký filmař Vasilis Katsoupis, který v roce 2015 debutoval se svým dokumentárním snímkem Můj kámoš Larry Gus. Ve snímku se také dočkáme herců jako Gene Bervoets, Josia Krug a Eliza Stuyck.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 10. 3. 2023.