Všichni jistě známe letadlový „subžánr.“ Někdy teroristé přepadnou nic netušící cestující, objeví se smrtonosní hadi, nebo porucha, se kterou si dokáže poradit pouze Tom Hanks, či nás film přímo vyzve, aby jsme se připoutali a dělá si z toho všeho legraci. Netflix na to jde jinak a rozhodl se film ozvláštnit upíry. Tímto svým výtvorem se mimo jiné pochlubil na svém festivalu Geeked Week.

Přečtěte si také: Netflix Geeked Week: Kompletní shrnutí prvního filmového dne

Žena, která trpí záhadnou nemocí, musí začít jednat, když se skupina teroristů pokusí unést letadlo na cestě přes oceán. Aby ochránila vlastního syna, odhalí temné tajemství a pustí ze řetězu monstrum, které v sobě s vypětím všech sil tak dlouho držela,“ popisuje film Netflix. Krátký minutový trailer se ale ani nesnaží předstírat, že ono „tajemné“ monstrum není upír.

Vzhledem k tomu, že se (logicky) bude jednat o komorní snímek, mohli si autoři do filmu přivést známá jména. Nejvíce vyčnívá Dominic Purcell ze seriálu Prison Break (Útěk z vězení) a Graham McTavish (Hobit), ale hlavní protagonistka Peri Baumeister (Poslední království) už má za sebou slušnou kariéru v německy mluvících zemích. Jestli letadlo dopadne na zem, nebo bezpečně přistane, se dozvíme již 23. července/júla.