Od včerejška se proslýchá, že Sony Pictures chystá ukázat první trailer k filmu Uncharted, který by nám měl konečně odhalit, co můžeme od dobrodružství Natahana Drakea na velkém plátně čekat.

Oficiálně jsme věděli pouze to, že se film zaměřuje na mladého hlavního hrdinu, kterého ztvárnil hvězdný Tom Holland. To dnes ráno potvrdila uniklá ukázka z traileru. Odpoledne první trailer vyšel oficiálně. Je delší a jedna část nadále připomíná scénu z třetího dílu videoherní ságy od studia Naughty Dog.

Ve videu vidíme, jak se mladý Nathan Drakea vzpamatovává. Je přivázán za nohu ke zboží, které vylétává z letadla za letu. Právě tato scéna je podobná té z Uncharted 3: Drake's Deception. Nathanovi se povede dostat zpět do letadla. Pak následuje logo Uncharted a akční scéna, při níž je Nathan vyhozen z letadla poté, co ho srazí auto.

To vše a mnohem víc střídají další scény, kdy Nathan mimo jiné hledá poklad v tajemné jeskyni. Na celý trailer se podívejte úplně nahoře.

„Film Uncharted, který vychází z jedné z nejprodávanějších a kritikou nejoceňovanějších videoherních sérií všech dob, představuje divákům mladého s inteligentního Nathana Drakea (Tom Holland) a ukazuje jeho první dobrodružství při hledání pokladů s chytráckým parťákem Victorem „Sullym“ Sullivanem (Mark Wahlberg). V akčním dobrodružném eposu, který se rozprostírá po celém světě, se oba vydávají na nebezpečnou honbu za „největším pokladem, který nikdy nebyl nalezen“, a zároveň sledují stopy, které mohou vést k Nathanovu dávno ztracenému bratrovi,“ uvádí oficiální popis filmu Uncharted.

Trailer s českým dabingem:

Režisérem snímku je Ruben Fleischer. Scénář měli na starost Rafe Judkin, Art Marcum a Matt Holloway. Producty jsou Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner a Ari Arad.

Potvrzenými hercemi jsou: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle a Antonio Banderas.

Premiéra je stanovena na 18. 2. 2022.

Pokud vás Uncharted nepřesvědčí, abyste šli do kina, tak Netflix dosáhl významné dohody se Sony Pictures. Streamovací gigant nabídne svým uživatelům od roku 2022 filmy od Sony, včetně adaptace videoherní akční adventury Uncharted, Morbius a pokračování Spider-Man: Paralelní světy (Spider-Man: Into the Spider-Verse).

Připomeňme, že nedávno Sony oznámila PlayStation 5 a PC verze Uncharted 4: A Thief’s End a samostatné expanze Uncharted: The Lost Legacy, které vyjdou na začátku roku 2022 skrz Uncharted: Legacy of Thieves Collection.