Tretia fáza MCU sa skončila už pred rokom a my stále čakáme na štart štvrtej fázy. Začať sa mal už v máji sólovkou Black Widow. Dátum premiéry je momentálne odsunutý na 28. 10. Medzičasom sa film neubránil úniku informácií.

CELÝ DEJ A POTITULKOVÉ SCÉNY

K úniku informácií už došlo dva krát, koncom minulého roka a začiatkom tohto. Teraz došlo k ďalšiemu úniku, ktorý by mal obsahovať najdôležitejšie informácie o deji a o dvoch potitulkových scénach. Nejde však o žiadne video z mobilu zachytené počas premietania a ani o zvukovú nahrávku. Jediné, čo máme k dispozícií, je textový príspevok neznámeho užívateľa. Ten tvrdí, že je súčasťou marketingového týmu, ktorému bol film premietaný. Dôveryhodnosť informácií je teda otázna.

Už necháme na vás, či si potenciálne vyzradenie deja prečítate. My vám nebudeme radšej prezrádzať nič prevratné. Zdroj prezentuje aj krátke, nie veľmi pozitívne, hodnotenie filmu a štýlovo ho prirovnáva k filmom John Wick. Nič z tvrdení sa však momentálne nedá overiť. Tým, že ide o anonymný zdroj, nemôžeme ani hodnotenie brať seriózne. Na druhú stranu, niektoré informácie aj celkom dopĺňajú teórie, o ktorých sme už na Nerdfixe hovorili. Tak ak si nechce pokaziť filmový zážitok čítaním potenciálnych spoilerov, môžete si zatiaľ vypočuť teórie v našom videu "Co čekat od filmu Black Widow?".

Přečtěte si také: Marvel se pochlubil prvními fotkami z chystané třetí řady seriálu What if…?