Na povrch se dostaly informace ohledně obsahu nadcházejícího filmu s Ježkem Sonicem, kterým není nic jiného než Sonic the Hedgehog 2. S nimi přišel uživatel Twitteru Ninja_Risu, kterému se povedlo odhalit dokumenty týkající se autorských práv na tento film. V rámci dokumentů byl také obsah filmu, díky čemuž teď víme, o čem snímek pravděpodobně bude. Nesmíme ale zapomenout, že se nejedná o oficiální oznámení, takže se cokoliv stále může změnit.

Přečtěte si také: Ježek Sonic 2 má stanovené datum premiéry

„Po usazení v Green Hills je Sonic připraven na více svobody a Tom s Maddie se shodli, že ho nechají doma, zatímco vyrazí na dovolenou,“ dočteme se v obsahu filmu. „Ale jakmile odejdou, vrátí se Dr. Robotnik, tentokrát s novým partnerem, Knuckles, při hledání smaragdu, který má sílu budovat i ničit civilizace. Sonic se spojí se svým vlastním pomocníkem Tailsem a společně se vydají na cestu za smaragdem, než padne do nesprávných rukou.“

Zdá se, že po prvním díle, který nás uvedl do Sonic univerza a seznámil nás s postavami, se dočkáme filmu, který bude více čerpat z příběhu videoher. Na scéně se objeví Tails, Sonicův neodlučitelný parťák, a společně se pokusí zastavit Dr. Robotnika, který se s Knuckles snaží získat mocný smaragd.

Navíc Dr. Robotnik, kterého hraje Jim Carrey, by konečně mohl získat svůj ikonický vzhled, který můžete znát z videoher. To ostatně bylo nastíněno i na konci prvního dílu. K tomu všemu Jim Carrey řekl, že má „spoustu nápadů“, jak by se mohl v budoucím filmu vyvinout vzhled šíleného vědátora.

Sonic the Hedgehog 2 je zatím naplánován na 8. 4. 2022, ale při současné situaci bych se k tomuto datu moc neupínal. Rok je dlouhá doba a stále se může vše změnit.