Ubisoft vykopává z hrobu akční závody Driver. Známá série se z dlouhého odpočinku vrací způsobem, který žádný fanoušek nečekal. Nepůjde o videohru, ale seriál.

Za tímto účelem francouzská vydavatelská společnost navázala spolupráci se streamovací službou Binge. Tato platforma bude spuštěna v příštím roce a seriál Driver bude pravděpodobně jedním z lákadel.

Výkonnými producenty seriálu jsou Jason Altman, Danielle Kreinik a Genevieve Jones z Ubisoft Film & Television a Allan Ungar a Vincent Talenti z Binge.

„Naším posláním v Ubisoftu je oživovat hry novými a vzrušujícími způsoby a vytvářet obsah, který je zakotven ve světě, kultuře a komunitě her. Spolupráce se společností Binge nám umožní přinést seriál Driver přímo lidem, kteří se nejvíce těší na vzkříšení této série,“ uvedl Danielle Kreinik.

Nadšený je také Allan Ungar z Binge: „Jako dlouholetí fanoušci série jsme nesmírně nadšeni, že můžeme přinést originální, vysoce kvalitní a bohatý příběhový zážitek, jenž vezme fanoušky i nováčky na napínavou jízdu.“

Seriál Driver má nabídnout napínavý příběh bývalého automobilového závodníka Johna Tannera, který se jako agent vydal do boje proti gangu zločinců.

Driver se řadí mezi jednu z prvních závodních her s otevřeným světem. První díl vyšel již v roce 1999 a poté jsme se dočkali několika dalších dílů pro PC, konzole a mobilní zařízení. Naposledy se Driver objevil před sedmi lety jako spin-off pro chytré telefony.

Nová adaptace seriálu Driver se připojuje k rostoucímu počtu televizních a filmových projektů společnosti Ubisoft, včetně seriálu Assassin's Creed pro Netflix, filmu Beyond Good and Evil, který natočí režisér Detektiva Pikachu Rob Letterman, a filmu na motivy The Division s Jakem Gyllenhaalem a Jessicou Chastain v hlavních rolích.

Driver San Francisco - Launch Trailer