Seriál o sympaticky depresivní Wednesday dorazí na Netflix už za necelý měsíc. A podle vydaných trailerů se zatím zdá, že nás čeká opravdu parádní podívaná. Otázkou ovšem je, co se značkou bude po samotné premiéře. Jak víme, Wednesday (Jenna Ortega) je pouze jedním článkem legendární Addamsovy rodiny, o které se toho dá ještě mnoho natočit.

A přesně o tom mluvili i Alfred Gough a Miles Millar, showrunneři celého nadcházejícího seriálu, kteří na něm pracovali společně s Timem Burtonem. Během rozhovoru pro podcast TV Top 5 odhalili, že již uvažovali nad nápadem nadělit vlastní seriál i dalším členům Addamsových. Během rozhovoru tak prohlásili následující:

,,Rozhodně jsme už o tom mezi sebou mluvili, stejně tak i s Netflixem. A znovu musíme připomenout, když vytvoříte takovýto svět, záměrem je, aby kterákoli z jeho postav mohla hrát hlavní roli ve svém vlastním seriálu. A obsazení tomu rozhodně odpovídá. Však víte, máme tu Freda Armisena, dále je zde Catherine Zeta-Jones a také Luis Guzman. Takže je to určitě něco, o čem jsme diskutovali, přičemž bychom si velice přáli, aby se tento svět ještě pořádně rozvětvil i za hranice Wednesday.“

Je rozhodně pravda, že herecké obsazení má Wednesday působivé. Luis Guzman hraje hlavu rodiny Gomeze, Catherine Zeta-Jones jeho ženu Morticii a Fred Armisen zas strýčka Festera. Kterýkoliv z nich se tak může dočkat vlastního seriálu. 

Samozřejmě ale bude hodně záležet na tom, zda bude mít série o Wednesday úspěch, ovšem jelikož je k projektu upsaný sám Tim Burton, plus ono zmíněné herecké obsazení rozhodně také přiláká mnoho diváků, tak se sledovaností by snad neměl být problém.

Každopádně budeme seriálu stoprocentně držet palce! Samotné obsazení obohatí také například Gwendoline Christie, hvězda ze Hry o trůny, která v seriálu ztvární Larissu Weems, ředitelku Akademie Nevermore, kde se bude patrně odehrávat valná část děje.

Dále se také můžeme těšit na Christinu Ricci, která Wednesday skvěle ztvárnila v obou dvou filmech Addamsovy rodiny od Barryho Sonnenfelda z 90. let. V seriálu si tentokrát zahraje postavu jménem Marilyn Thornhill, přičemž poprvé jsme si ji mohli pořádně prohlédnout v posledním vydaném traileru. 

Co se samotného děje týče, Wednesday bude poslána svými rodiči na výše zmíněnou Akademii Nevermore, kde v sobě následně začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety Gomez a Morticia zapletli.

Seriál o osmi dílech bude na Netflixu premiérovat 23. 11. 2022.

A pokud vás obecně zajímá historie Addamsovy rodiny, rozhodně se nezapomeňte podívat na naše tematické video, které si můžete pustit níže.

Ocenili byste další seriály o členech Addamsových?