Pokud jste extrémně úspěšný jihokorejský seriál Hra na oliheň viděli, tak určitě uznáte, že série je to jaksepatří násilná. A i když už máme potvrzeno, že druhá řada k nám eventuálně jednoho dne dorazí, seriálový tvůrce Dong-hyuk Hwang si chce patrně předtím natočit jeden film. Ten by měl nést název Killing Old People Club, přičemž se bude jednat o adaptaci knihy slavného italského spisovatele a filozofa Umberta Eca. Hwang následně prohlásil, že snímek se svým vyobrazením násilí překoná i Hru na oliheň, přičemž následně řekl, že po vydání filmu se bude muset asi ukrývat před „starými lidmi.“ Inu, podle samotného názvu asi víme proč.

Hwang by se tak měl postarat jak o režii, tak i o scénář, který už má asi 25 stránek hotových. Tvůrce se tak vůbec netají tím, že snímek bude náležitě kontroverzní. Tak uvidíme, co z toho vyleze. Přesnou zápletku však zatím stále ještě neznáme. Hwang má s filmovou tvorbou značné zkušenosti, je například zodpovědný za vynikající snímek Dogani z roku 2011, který pojednává o sexuálním zneužívání dětí ve škole pro sluchově postižené. Samotná Hra na oliheň měla být také původně filmem, Hwang k ní napsal scénář už v roce 2009, ale jak šel čas, nakonec z toho vznikl seriál pod záštitou Netflixu. Což se samozřejmě tvůrcovi ohromně vyplatilo. 

Dějství druhé řady známé není, ale očekává se, že hlavním hrdinou by se opět měl stát Seong Gi-hun, přičemž na nás bude pravděpodobně čekat další várka zvrácených her.

Zatím se však nevíme, kdy přesně se nadcházející druhé sezóny dočkáme, nicméně Hwang tvrdí, že by to mohlo být někdy ke konci roku 2024. O premiéře filmu Killing Old People Club však zatím informace nejsou.