Během prosince minulého roku uspořádala společnost Walt Disney video prezentaci všech nových filmů, seriálů a chystaných projektů z oblíbeného univerza Star Wars. Mezi ohlášenými seriály byl i projekt Star Wars: Rangers Of The New Republic, o kterém se spekulovalo jako o spin-offu oblíbeného Mandaloriana. Magazín Variety teď přišel s informací, že tvorba seriálu Rangers Of The New Republic byla zastavena.

Přečtěte si také: Disney oznámil niekoľko nových Star Wars seriálov – všetko na jednom mieste

Podle informací z prezentace Investor Day 2020 měl být seriál zasazen do časové linky Mandaloriana. Na seriálu pracovala producentské duo skládající se z Jona Favreaua a Davea Filoniho, což naznačovalo, že se bude jednat o další povedený Star Wars projekt. Od samotného oznámení však Disney nezveřejnilo žádné bližší informace.

Jak jsme již zmiňovali v úvodu, podle fanouškovských spekulací se mělo jednat o spin-off Mandaloriana, ve které by se mohli objevit Gina Carano v roli Cary Dune, Bill Burr jako Mayfeld a Bo-Katan ztvárněná Katee Sackhoff. Nicméně, herecké obsazení nebylo nikdy oficiálně oznámeno a fanoušci to dávají za vinu incidentu, který měla společnost Disney právě s herečkou Ginou Carano. Je tedy velice pravděpodobné, že pozastavení přípravy seriálu způsobilo vyhození zmiňované herečky, jež se provinila přidáváním kontroverzních příspěvků na sociální sítě.

Přečtěte si také: Gina Carano si už ve Star Wars nezahraje

Pokud jsou tyto spekulace pravdivé, seriál Rangers Of The New Republic by se v budoucnosti mohl nejspíše dokončit. Disney by však muselo buďto přeobsadit Ginu Carano, nebo úplně přepracovat celý námět série a vytvořit z ní úplně nový projekt.

Absence tohoto seriálu by fanoušky neměla tak moc trápit, protože se pro ně chystá velké množství dalších Star Wars příběhů. Za zmínku určitě stojí připravovaná hraná série Obi-Wan Kenobi, jejíž natáčení započalo v dubnu/apríli letošního roku