Vyrovnat se se smrtí vlastního dítěte je pro každého rodiče téměř nepředstavitelné. Přesně o tom bude také pojednávat i psychologický thriller od studia Saban Films, který ponese název Here Before. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o Lauře (Andrea Riseborough), jejíž malá dcerka před několika lety přišla o život. Bolest ze ztráty se snaží protrpět se svým manželem, se kterým pravidelně navštěvují hřbitov, na němž je jejich dcerka pohřebná. Jednoho dne se ale Laura seznámí s dívkou jménem Megan (Niamh Dornan), kterou začne být po čase naprosto posedlá. Nejenže jí zprvu začne jejich zesnulou dceru připomínat, ale taktéž si pomyslí, že Megan by mohla být její reinkarnací. 

Marii (Eileen O´Higgins) a Chrisovi (Martin McCann), rodičům malé Megan, zprvu nevadí, že Laura se s jejich dcerou stýká poměrně často, ale to se postupem času začne měnit. Dokonce i Lauřin manžel Brendon (Jonjo O´Neill) začne mít starosti, zda si jeho žena nevypěstovala nějaký psychický problém. Mnozí by určitě souhlasili s tím, že Laura opravdu začíná bláznit, ale má to jeden háček. Megan toho o Lauřině rodině zná překvapivě mnoho. Je navíc obeznámená i s detaily, které by žádný člověk, jenž není členem jejich rodiny, nemohl znát. Navíc i v samotném chování připomíná Megan Lauře její ztracenou dceru. Že by se skutečně jednalo o reinkarnaci její dcery? Nebo zkrátka jen trpí jakousi psychickou poruchou, kterou vyvolalo její truchlení? Ať je už je to jakkoliv, Lauřina posedlost Megan ji eventuálně přivede až za hranice zákona. 

Film bude celovečerním debutem britské filmařky Stacey Gregg, která působila jako scénáristka především v televizních seriálech jako Raw, Nevinní a Dopis pro krále. Premiéry psychologického thrilleru se dočkáme 11. 2. 2022.