Studio Gravitas Ventures nedávno vydalo trailer na akční thriller, který ponese název Wild Game. Bude se jednat o celovečerní režijní debut Brocka Harrise, který si mimo jiné ve filmu zahraje také. Příběh se zaměří na muže jménem Clay Wilson (Creed Garnick), farmáře, kterému se momentálně nevede zrovna nejlépe. Docházejí mu peníze, plus nutně nějaké potřebuje na zaplacení léčby neplodnosti jeho ženy. Na scénu však dorazí jeho kamarád Banjo (Charlie Barnett), který přijde se ,,skvělým" řešením. Nabídnou jisté filmové hvězdě (Matthew Daddario), že ji vezmou na lov jelenů. Samozřejmě za nějaký ten „menší“ finanční příspěvek. Zprvu se zdá, že vše půjde dobře. Dokud nedojde k jedné osudné nehodě. 

Během lovu totiž herec omylem postřelí neznámého muže v lesích, který následně na to zemře. Vyděšená trojice však neví, že zastřelený muž byl bratrem Gunnera Walshama (Brock Harris), který zatouží po pomstě. Ale nikoliv v mezích zákona. Gunner se tak vydá na vlastní lov, přičemž jeho kořistí nebude zvěř, nýbrž „vrazi“ jeho bratra. Hrdinové se tak budou muset rychle rozhodovat o tom, jaký bude jejich další krok. Nahlásí nehodu úřadům, aby dostali Gunnera z krku, čímž zariskují potenciální odnětí svobody? Nebo bude muset jejich puškou zahynout ještě jeden člověk? Kdo ví. Ale možná to ty prevíty naučí, že lovit jen tak pro zábavu se holt někdy fakt nevyplatí. Film si má z velké části brát inspiraci z dobrodružných thrillerů sedmdesátých let. 

Režisér Harris se na psaní scénáře podílel s Jaredem Bonnerem, který si ve filmu zahraje jeho zastřeleného bratra. Film měl původně mezi diváky dorazit už o něco dříve, ale jelikož se začalo natáčet krátce před začátkem lockdownu kvůli pandemii koronaviru, došlo k nevyhnutelnému opoždění. Premiéry se dočkáme 17. 12. 2021.