Streamovací platforma Hulu se opírá o kombinaci žánru true-crime a komedie, a to pomocí oficiálního traileru nadcházející série Only Murders in the Building, kde se skupina amatérských vyšetřovatelů rozhodne na vlastní pěst poprat s děsivým případem vraždy. Trojice úspěšných herců, již tvoří Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez, spojí síly, aby koncem léta přišla s odpověďmi na rutinní otázky typu „kdo, jak, proč a proč ne.“

V jednom z luxusních bytových domů v centru New Yorku dojde k záhadné vraždě a podle policie se vrah nachází v řadách jeho obyvatel. Netuší ale, že dům v Upper West Side je zároveň útočištěm pro trojici cizinců, která je přímo posedlá zločiny všeho druhu, a proto zorganizuje své vlastní vyšetřování. Charles (Martin), Mabel (Gomez) a Oliver (Short) tak spojí své síly a chopí se mikrofonů, aby netradičním způsobem zjistili, kde je pravda a co se skrývá v pozadí sousedovy smrti.

Přečtěte si také: Dramedy série Post Mortem odkryje osud norského městečka, které se ocitne pod nadvládou upírky

Během nahrávají vlastního podcastu, který si klade za cíl dokumentovat znepokojivý případ, ale amatérští vyšetřovatelé odhalují složitá tajemství budovy, jež sahají daleko do její historie. Prvotní nadšení se tak postupně mění ve směs spletitých záhad a lží, kterým členové trojice čelí nejen zvenčí, ale také mezi sebou. Brzy si tak uvědomí, že vrah může být dokonce i mezi nimi, a proto se předhánějí v luštění stop, aby pravda vyšla najevo dřív, než bude pro někoho z nich příliš pozdě.

Desetidílnou sérii Only Murders in the Building společně s hlavním protagonistou vytvořil John Hoffman. Diváci se jí dočkají přesně 31. srpna 2021, kdy se objeví na kartě Hulu. Mezi další známé tváře figurující v traileru patří Amy Ryan, Jane Lynch a Nathan Lane.