Přípravy na natáčení třetí série netflixového Zaklínače jsou v plném proudu. A jelikož je již scénář hotový, někdy během příštího měsíce by mohla konečně oficiálně začít produkce. S blížícím se začátkem natáčení se tak na světlo světa opět vynořila řada informací o tom, na co se můžeme těšit. Podle webu Redanian Intelligence, což je pravděpodobně nejlepší online informátor o novinkách ze světa Zaklínače, se v nadcházející třetí sérii dočkáme další známé knižní postavy. Tou bude Milva, statečná lučištnice a spojenkyně dryád z Brokilonu, která byla v knižní sérii součástí Geraltovy družiny, jež se vydala na jih najít Ciri. 

O možné přítomnosti Milvy se začalo mezi fanoušky debatovat už v době, kdy Netflix oznámil casting pro ženskou postavu, která měla krycí jméno „Marylebone“. Ta byla popsána jako ,,bystrá a důvtipná žena, která je nucena rychle dospět, aby mohla v krutém světě přežít.“ Nedlouho poté byl výše zmíněný web schopen potvrdit, že se skutečně jedná o Milvu. Jelikož by třetí série měla zadaptovat události, ke kterým došlo ve čtvrté knize Čas opovržení, Milvina přítomnost by dávala smysl. Nutno ale dodat, že jejímu charakteru se věnuje pořádná pozornost až od začátku páté knihy (Křest ohněm), tak uvidíme, co mají s její postavou tvůrci v plánu. Casting se také vypsal pro postavu s krycím jménem „Picadilly“, přičemž mnozí fanoušci se domnívají, že by to mohla být Mistle, členka zbojnického gangu jménem Potkani, se kterou začne Ciri krapet laškovat. 

Web taktéž odhalil, kde přesně se bude třetí série natáčet. Celá produkce by se měla odehrávat hned ve třech zemích. Bude to Itálie, Chorvatsko a Slovinsko. Natáčení by mělo začít právě v Itálii, přesněji v Jižním Tyrolsku. Celá produkce bude trvat přibližně 21-22 týdnů, tudíž pokud vše půjde dobře, natáčení by se mohlo ukončit někdy během léta. Pokud tomu tak skutečně bude, třetí série Zaklínače by na Netflix mohla dorazit na konci letošního roku.