Už za deset dní k nám dorazí třetí řada populárního seriálu Love, Death & Robots, kterému nedávno vyšel pořádný a plnohodnotný trailer. Na rozdíl od toho předchozího nám už ale v plné kráse ukazuje, co všechno na nás vlastně v nadcházející řadě čeká. Tedy samozřejmě kromě lásky, smrti a robotů. Skvělou zprávou pro fanoušky může být také fakt, že vyšly nejenom oficiální názvy jednotlivých epizod, ale také jejich popis. Proto vám zde představíme, co všechno na vás v jednotlivých epizodách čeká. Ale pokud se budete chtít nechat sami překvapit, tak to samozřejmě budeme chápat. 

Three Robots: Exit Strategies

První přímé pokračování v historii Love, Death & Robots. A to z mysli uznávaného sci-fi romanopisce Johna Scalziho. Titulní trio robotů se vrací, aby se vydalo na opravdu divokou cestu, na které bude studovat strategie pro postapokalyptické přežívání ještě z dob před kompletním vyhlazením lidstva.

Režie: Patrick Osborne

Scénář: John Scalzi

Studio: Blow Studio

Bad Travelling

Plachetnice na lov žraloků je napadena obřím korýšem, jehož velikost a inteligence odpovídá pouze jeho chuti k jídlu. Vzpoura, zrada a břichomluvectví s mrtvolou... vítejte na palubě animovaného režijního debutu Davida Finchera.

Režie: David Fincher

Scénář: Andrew Kevin Walker podle povídky Neala Ashera

Studio: Blur Studio

The Very Pulse Of The Machine

Když průzkumná expedice na povrchu tajemného měsíce skončí katastrofou, musí se astronautka dostat do bezpečí, táhnout tělo svého druhého pilota za sebou a přitom užívat potenciálně omračující drogy, aby se vyrovnala s bolestí svých vlastních zranění.

Režie: Emily Dean

Scénář: Philip Gelatt, z povídky Michaela Swanwicka

Studio: Polygon Pictures

Night of the Mini Dead

Apokalyptická zombie satira, která začíná pěkně přidrzlým hřbitovním sexem a přechází do invaze chodících mrtvol všude po světě. Od centra Los Angeles až po Vatikán.

Režie: Robert Bisi, Andy Lyon

Scénář: Robert Bisi & Andy Lyon, z povídky Jeffa Fowlera a Tima Millera

Studio: BUCK

Kill Team Kill

Mladí, hloupí a plní... krve. Opravdu HODNĚ krve. Zuřivá a adrenalinem nabitá síla amerických vojáků čelí nepříteli, jenž se nepodobá žádnému, kterému dosud čelila. Je to výsledek experimentu CIA, z něhož se vyklube opravdu pěkně namíchnutej medvěd Grizzly. Od režisérky Kung Fu Panda 2.

Režie: Jennifer Yuh Nelson

Scénář: Philip Gelatt, z povídky Justina Coatese

Studio: Titmouse, Inc.

Swarm

Příběh o strachu, sexu a filozofii na nejvzdálenějších hranicích vesmíru, ve kterém dva vědci studují zjevně bezduchou hmyzí rasu. Tim Miller napsal a zrežíroval vůbec první filmovou adaptaci díla od renomovaného cyberpunkového autora Bruce Sterlinga.

Režie: Tim Miller

Scénář: Tim Miller podle povídky Bruce Sterlinga

Studio: Blur Studio

Mason’s Rats

Jak poznáte, že máte problém se škůdci ve vašem domě? Když po vás začnou střílet. Krysokalypsa přichází do Skotska, když nevrlý farmář podnikne drastické kroky, aby se vypořádal s invazí super vyvinutých hlodavců.

Režie: Carlos Stevens

Scénář: Joe Abercrombie podle povídky Neala Ashera

Studio: Axis Studios

In Vaulted Halls Entombed

Hluboko v horách Afghánistánu má četa vojáků speciálních sil nebezpečnou práci získat zpět rukojmí držené teroristy. Ale skutečné zlo, kterému musí čelit, je pradávný bůh starověké a děsivé moci.

Režie: Jerome Chen

Scénář: Philip Gelatt podle povídky Alana Baxtera

Studio: Sony Pictures Imageworks

Jibaro

Fantazie a chamtivost se snoubí v této nové představě tradiční lidové pohádky o siréně, jejíž píseň láká veškeré muže do záhuby. Její čarodějnictví však na hluchého rytíře Jibara nefunguje. A Zlatá žena je jím fascinována. Začíná tak smrtící tanec dvou predátorů.

Režie: Alberto Mielgo

Scénář: Alberto Mielgo

Studio: Pinkman.tv

Oficiální premiéra třetí řady je stanovená na 20. 5. 2022.

Zaujala vás nějaká z epizod?