Studio 1091 Pictures vydalo trailer na svůj zbrusu nový film The Drummer, který se zaměří na aktivní a bývalé americké vojáky z různých generací. Žádnou divokou akční podívanou však nečekejte, The Drummer bude pomalým melodramatem, které se bude zabývat traumaty jednotlivých postav. Vzhledem k tématu, které bude děj pokrývat, bude mít snímek premiéru 11. 11. 2021, kdy se každoročně slaví Den válečných veteránů. Od filmu můžeme očekávat silné emocionální příběhy vojáků, co se potýkají s posttraumatickou stresovou poruchou, kterou zavinily vzpomínky na hrůzy z válek. 

Děj se bude především zaměřovat na Marka Walkera (Danny Glover), veterána z války o Vietnam, jenž se stane právníkem a poradcem pro vojáky, kteří jsou na tom špatně se svým duševním zdravím. Walker taktéž pracuje v malé „pacifistické“ kavárně jménem The Drummer, ve které se scházejí jak veteráni, tak i stále sloužící vojáci, aby mezi sebou probírali své psychické útrapy, zapříčiněné svou službou v armádě. Pro herce Dannyho Glovera byla role obzvlášť důležitá, protože celému tématu sám velice dobře rozuměl.

,,Můj bratr byl veteránem ve válce o Vietnam. Vzhledem k tomu, že spáchalo sebevraždu víc veteránů, než kolik umřelo vojáků v Iráku, nemohl film The Drummer dorazit v lepší dobu.“ 

O režii snímku se postaral Eric Werthman, který se do režisérského křesla vrací poprvé od doby, co v roce 2004 debutoval se svým filmem Going Under. To samé platí i pro Jessicu Gohlke, která mu pomáhala se scénářem. Ve filmu také uvidíme herce jako Prema CruzSam UnderwoodDaniel K. IsaacCamilla PerezFrankie J. AlvarezJennifer MudgeLillias White. Na trailer se můžete podívat výše.