Přednedávnem jsme vás informovali o tom, že studio Paramount odkládá premiéru sedmého a osmého dílu Mission: Impossible. A to o pěknou řádku měsíců. Důvodem je opět narůstající síla pandemie koronaviru, která se svou novou variantou Omicron opět nadělává v hollywoodském světě paseku. Nejsou to však jediné velké filmy, které nechá významné studio odložit. Paramount totiž změnil premiéru dalším nadcházejícím projektům, kterých jsme se měli dočkat v nadcházejících letech. Ne ve všech případech to ale bude změna k horšímu. 

Animované Želvy Ninja

Paramount chystá animovaný reboot populární čtveřice želvích hrdinů, jenž nebude nijak souviset s verzí, kterou taktéž připravuje Netflix. Na filmové animaci pracuje společnost Nickelodeon Animation Studio. O režii se postará Jeff Rowe, scénář si zas vzal na starost Brendan O´Brian. Původně jsme se snímku měli dočkat 11. 8. 2023. Studio se ale nakonec rozhodlo, že k nám film dorazí už o pár dní dříve. Přesněji 7. 8. 2023.

Animovaní Transformers

Tento projekt byl ohlášen již v roce 2017 společností Hasbro, které doufá, že následně budou po premiéře schopní vydávat další filmy každý nový rok. Animovaní Transformers mají spadat do stejného univerza, ve kterém se odehrávají i hrané filmy od Michaela Baye, vyprávět by měl o původů jak Autobotů, tak i Deceptikonů. Vydavatel Paramount tak nechal stanovit premiéru na 19. 7. 2024

Spin-off Tichého místa

Třetí film z hororové série Tiché místo už nebude přímo navazovat na předešlé dva filmy. I přestože se bude odehrávat ve stejném univerzu, zaměří se na jiné hrdiny v jiném koutě Spojených států. Podle nedávných informací se má režie ujmout Michael Sarnoski. John Krasinski se již na tvorbě filmu podílet přímo nebude, ale příběh spin-offu bude vycházet z jeho námětu. Původně jsme se filmu měli dočkat 31. 3. 2023, Paramount však premiéru posunul na datum 22. 9. 2023. 

Blazing Samurai

Animovaná akční komedii Blazing Samurai si bude brát mnoho inspirace z westernové komedie od Mela Brookse jménem Ohnivá sedla. Vyprávět by měla od psovi jménem Hank, který se vydá na bláznivou cestu, aby se mohl stát samurajem. Režie se ujme Rob Minkoff, dočkáme se taktéž herců jako Michael Cera, Samuel Jackson, Ricky Gervais, Mel Brooks, George Takei, Djimon Hounsou, Michelle Yeoh, Kathy Shim, Kylie Kuioka, Gabriel Iglesias a Aasif Mandvi. Paramount stanovil premiéru na 22. 7. 2022. 

Secret Headquarters

Americký superhrdinský snímek, který bude vyprávět o chlapci jménem Charlie Kincaid. Ten pod domem své rodiny jednoho dne nalezne tajemnou základnu, která očividně patřila jakémusi superhrdinovi. Charlie si tak začne myslet, že jeho otec vede dvojí život. Ve filmu se objeví herci jako Owen Wilson a Michael Peña. Režie se ujmou Henry Joost a Ariel Schulman. Původně jsme se filmu měli dočkat 12. 8. 2022, Paramount nám ho ale nadělí taktéž o pár dní dříve. A to již 5. 8. 2022.

Pandemie je ve světě filmů ale samozřejmě stále poměrně nevyzpytatelná, tudíž je určitě rozhodně možné, že by v některých případech mohlo stále dojít k určitým změnám. To se necháme překvapit. Na jaký film se nejvíce těšíte?