Na akci Geeked Week 2022 se nezapomnělo ani na populární seriálovou adaptaci slavného komiksu Zámek a klíč. Pomalu se k nám totiž blíží premiéra třetí řady, která bude také sezónou poslední. V rámci toho tak Netflix vydal na třetí sérii oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Příběh seriálu se točí kolem tří sourozenců rodiny Zámkových, kteří se se svou matkou Ninou přestěhují do místa jménem Keyhouse, rodového sídla jejich otce, poté, co byl brutálně zavražděn. A právě v jejich novém domově naleznou sourozenci řadu magických klíčů, které svým majitelům dávají nejrůznější schopnosti. Například přeměnu v ducha, teleportaci, případně i nahlédnutí do mysli jiného člověka. Ale po klíčích ještě pase někdo jiný. A to hrozivá démonická entita, která si říká Dodge. Ta klíče potřebuje k tomu, aby mohla doslova rozpoutat peklo na zemi.

Tvůrci měli už od začátku jasno, že seriál bude mít pouze tři řady. Tudíž snad můžeme očekávat opravdu důstojné zakončení celého příběhu. Jednou z největších hrozeb se stane Frederick Gideon (Kevin Durand), britský kapitán, který byl posedlý démonem a vzkříšen klíči. Uvidíme také, jak se Kinsey Locke (Emilia Jones) bude vypořádávat s Andělským Klíčem, který jí dal na konci druhé sezóny křídla. Trailer také láká na největší výzvu pro naše hrdinské sourozence. Podaří se jim získat všechny klíče, které jim teoreticky patří?

Seriál vzniká pod dohledem Carltona Cusea a Meredith Averill, kteří jsou jeho hlavními showrunnery. Ve třetí řadě se dočkáme herců jako Darby Stanchfield, Connor Jessup, Jackson Robert Scott, Brendan Hines, Sherri Saum, Coby Bird a Aaron Ashmore.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 8. 2022