Na začátku měsíce k nám dorazila řada zbrusu nových fotek z rebootu na hrůzného Hellraisera, který patří mezi nejslavnější hororové klasiky 80. let. Tudíž bylo jasné, že první oficiální trailer na sebe nenechá dlouho čekat. A skutečně, služba Hulu se tak s jedním z nich pochlubila teprve nedávno, podívat se na něj můžete výše.

Trailer se tak pochlubil scénou se slavným Lemarchandovým hlavolamem, jenž vypustí na svět pekelné síly, které si v 80. letech hororoví fanoušci zamilovali. Upoutávka nám tak pořádně ukáže nejenom další démonické cenobity, ale i samotného Pinheada, kterého v rebootu ztvárňuje herečka Jamie Clayton. Tak doufejme, že se se svým výkonem bude moci hrdě postavit vedle Douga Bradleyho, který Pekelného kněze ztvárnil nejen v původním snímku, ale i v některých následujících dílech!

V traileru se taktéž objeví patrně hlavní hrdinka celého příběhu, kterou se má stát mladá žena jménem Riley (Odessa A'zion). Ta už nějakou dobu zápolí se svou závislostí a kompulzivním chováním. Jednoho dne se jí ale dostane do rukou výše zmíněný hlavolam ve tvaru kostky, se kterým následně vypustí na svět chaos a zlo, jež se nebude bát jít přes mrtvoly. Dočkáme se i okultisty jménem Vought (Goran Visnjic), který si evidentně moc dobře uvědomuje, jaké nebezpečí strašlivý hlavolam představuje. Ale jelikož je jejím tajemstvím fascinován, nemá problém nechat jiné nebožáky, aby se stali jejími „obětmi“. 

Režie rebootu se ujal David Bruckner, tvůrce hororu The Ritual z roku 2017. Na scénáři se podíleli Ben Collins, Luke Piotrowski a David S. Goyer, který je nejenom jedním z tvůrců nedávno vydaného Sandmana, ale taktéž je zodpovědný za vznik seriálového Constantina.

Dále se v rebootu objeví herci jako Selina Lo, Drew Starkey, Brandon Flynn, Hiam Abbass, Aoife Hinds a Adam Faison.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 10. 2022.