Talentovaný Edgar Wright se především proslavil natočením takzvané Cornetto trilogie, série britských a lehce ulítlých filmů, ve kterých působili v předních rolích herci Simon Pegg a Nick Frost. Na světlo světa zanedlouho vyjde jeho další film Last Night In Soho, který se bude vracet k hororovému žánru, s nímž si režisér už pohrál ve své zombie komedii Soumrak mrtvých. Na trailer se můžete podívat výše. Ale je to vážně dobrý nápad? Po přečtení jistého režisérova tweetu byste si to možná měli ještě promyslet. 

I přestože režisér na svůj nejnovější snímek očividně láká, stejně tak upozorňuje, že pokud si na film chcete zajít do kina bez jakýchkoliv informací o tom, co vás vlastně čeká, měli byste se traileru raději vyhnout. Ale pokud vám menší vyzrazení premisy nevadí, trailer si dosyta užijte. Film bude vyprávět o mladé dívce Eloise s nesmírným zájmem o módní design, která se vydá do Londýna, aby tam našla práci. Jakýmsi záhadným způsobem se ale bude moct propojit se svým idolem, tedy zpěvačkou Sandy, a prostřednictvím jejího vědomí vidět svět tehdejších 60. let. K její smůle ale později vše nabere dost temný a hrůzný obrat. Eloise se bude muset snažit zjistit, jaký neblahý osud zastihl Sandy, plus vypořádat se s její tehdejší děsivou minulostí. 

Kromě režie a scénáře, který si vzal pod palec Edgar Wright, je potřeba ještě zmínit muže za kamerou. Tím je totiž Jung-hoon Jung, vynikající jihokorejský kameraman, který stojí například za některými filmy Park Chan-wooka, jmenovitě například Oldboy a Nebohá paní Pomsta. Takže se rozhodně máme na co těšit. V hlavních rolích se představí Anya Taylor-Joy a Thomasin McKenzie. Premiéra bude v den desátého výročí vydání Skyrimu, to znamená 11. 11. 2021.