Trailer na film Spider-Man: No Way Home zlomil rekord ve sledovanosti během prvních 24 hodin od releasu. Do téhle doby tabulkám vévodila ukázka na Avengers: Endgame s 289 miliony zhlédnutími. Spider-Man tento rekord pokořil razantně a osamostatnil se na první místě s 355,5 miliony zhlédnutími

Toto číslo je o to působivější, když si uvědomíme, že pár dní před releasem se na internetu objevil únik, který divákům umožnil trailer vidět ještě před jeho oficiálním vypuštěním, byť jeho natočená varianta skrze mobilní telefon potřebnou kvalitu rozhodně nepobrala.

Je ale vidět, že fanoušci jsou patřičně nažhavení na nového Spider-Mana. Svůj díl na tom má rozhodně i pomalu odstartované multiversum, které do filmu přivede staré známé postavy. A to se rozhodně nejedná jen o Doctora Strange, ale především o Green Goblina společně s Doctorem Octopusem z filmů o pavoučím muži od Sama Raimiho, kde jako Spider-Man exceloval Tobey Maguire. Otázkou zůstává, jestli se ve filmu dočkáme i jeho, spekulace naznačují, že by se to stát mohlo. 

Nicméně Raimiho vesmír nebude tím jediným, který se objeví. Ve filmu se objeví i Jamie Foxx jako Electro, který zase vystupoval v Amazing Spider-Manovi, kde hlavní roli hrál Andrew Garfield. Internet hojně rozebírá ukázku a některé snímky poukazují i na přítomnost Sandmana a Lizarda.

My se vlastně velkým číslům sledujících vůbec nedivíme. Propojit tři Spider-Man vesmíry v jeden obří blockbuster, je velice ambiciózní a my všichni ten výsledek chceme vidět. Naštěstí se brzo dočkáme, film jde totiž do kin již 16. prosince 2021.