,,Nejsem politik, jsem voják.“

Pokud se poohlížíte po nějaké zběsilé, lehce bláznivé a cool akci, tak by vás rozhodně mohl zaujmout nadcházející snímek jménem Beast. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh by se měl z velké části odehrávat v nákupním centru ve městě Chennai, které obsadili nebezpeční a ozbrojení teroristé. Nebozí a nevinní návštěvníci jsou nyní rukojmími, kteří se stávají terčem jednání mezi teroristy a vládou. Zdá se, že ozbrojencům jejich plán nakonec opravdu klapne. Ale má to jeden dost zásadní háček. Aniž by to banda psanců tušila, jedním z přítomných v obchoďáku je čirou náhodou i elitní špión Veeraraghavan. A ten to teroristům rozhodně nehodlá ulehčit. 

Trailer nám tak představuje sekvence se zběsilou akcí, ze které je místy cítit i nějaká ta směšná nadsázka. Ovšem pozor, je důležité zmínit to, že Beast v podstatě není Bollywood. Tento termín je obecně používaný pro indický filmový průmysl, který sídlí v Bombaji ve státě Maháráštra, přičemž bollywoodské snímky jsou točené pouze v hindštině. Beast však vznikal pod dohledem filmového průmyslu ve státě Tamil Nadu, pro který primárně pracuje i Thalapathy Vijay, hlavní představitel filmu. Indie má zkrátka několik prosperujících filmových průmyslů, z nichž každý má svou vlastní odlišnou chuť.

O scénář a režii se postaral Nelson Dilipkumar, který v minulosti natočil indické snímky jako Kolamavu Kokila a Doctor. Dočkáme se taktéž herců jako Pooja Hegde, Yogi Babu a Selvaraghavan.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 4. 2022.