Už nějakou dobu víme, že populární americká rocková kapela Foo Fighters se chystá vydat svou vlastní hororovou komedii, která ponese název Studio 666. V něm budou všichni členové kapely hrát sami sebe, přičemž samotný příběh bude vyprávět o jejich příchodu do opravdu hodně nóbl sídla, v kterém budou nahrávat své nové album. A ze začátku se zdá, že všechno půjde hladce. Když ale neznámé zlé entity posednou frontmana a kytaristu Davida Grohla, rázem se z útulného domu stane místo nočních můr, z něhož všichni zaručeně nevyváznou se zdravou kůži. 

Studio Open Road Films nám už nadělilo dva trailery, ovšem ty se v onom vyobrazování násilí a brutality držely hodně zpátky. Několik dní před premiérou nám proto studio nadělilo pořádný redband trailer, ve kterém je tolik krve, že by se za ono množství nemusel stydět ani remake hororu Lesní duch z roku 2013. Podívat se na něj můžete výše. Celý film tak vychází ze skutečného nahrávání v pořadí desátého alba, které skupina pojmenovala Medicine at Midnight. Foo Fighters tehdy nahrávali ve stejném sídle, ovšem sám David Grohl byl přesvědčený o tom, že v domě straší. Důkazem byly špatně naladěné instrumenty, nahrávací software, který se konstantně zasekával, a i záhadné mizení již nahraných tracků. V rámci toho se rockeři následně rozhodli, že na základě této události vytvoří film. Ale taktéž ho okoření s „menší“ mírou zběsilé a krvavé nadsázky. 

Ve filmu se tak dočkáme všech členů Foo Fighters, ty tvoří Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett a Rami Jaffee. Režii si vzal na starost BJ McDonnell, scénář zas zpracovali Jeff Buhler a Rebecca Hughes. Oficiální premiéra je stanovená na 25. 2. 2022.