Snímek Brahmāstra je jedním z největších a nejdražších indických filmů roku. Takže bude jasné, že podívaná to bude jaksepatří velkolepá. Dokazuje to i samotný trailer, který je vyloženě přecpaný nejrůznějšími speciální efekty. Pustit si ho můžete výše. Ovšem pozor. Tohle nebude žádná jednorázová záležitost, Brahmāstra má totiž být prvním dílem v plánované epické trilogii, která by se pro Indii mohla stát novodobým Pánem prstenů. Snímek byl ohlášen už v roce 2014, přičemž samotná výroba trvala něco přes pět let. Pak ale svět zasáhla pandemie koronaviru, tudíž film musel být několikrát odložen. Ovšem jedním z důvodů odkladu byla také velice náročná práce v postprodukci s veškerými vizuálními efekty. Inu, po zhlédnutí traileru se tomu nelze divit.

Příběh se zaměří na mladého muže jménem Shiva (Ranbir Kapoor), který se živí jako DJ. Jednoho dne se ale dozví, že ovládá nadpřirozené schopnosti, přesněji dokáže ovládat oheň. Není však jediným takovým šťastlivcem. Z traileru je patrné, že podobné síly ovládají další jedinci, ovšem ne všichni budou mít dobré úmysly. Primární hrozbou se pro něho ale stane temná čarodějka (Mouni Roy), která nápadně připomíná Wandu z MCU. Co se týče názvu Brahmāstra, lze ho přeložit jako „pán všech zbraní“. 

O scénář a režii se postaral filmař Ayan Mukherjee, jenž se v Indii proslavil díky snímkům jako Wake Up Sid a Bláznivé mládí. Na scénáři se taktéž podílel indický herec Hussain Dalal. Ve snímku se dále objeví Alia Bhatt, Dimple Kapadia a Nagarjuna Akkineni.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 9. 2022.