Příští měsíc bude premiérovat hororový snímek Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, ve kterém rozpoutá krvavý masakr trochu zvrácenější verze Medvídka Pú. Nedávno jsme se dočkali dalšího krátkého traileru, na který se můžete podívat výše. Hlavním hrdinou by se měl stát již dospělý Kryštůfek Robin, který kdysi opustil své zvířecí kamarádíčky ze Stokorcového lesa, aby mohl jít studovat vysokou školu. To však bude mít strašlivé následky.

Když se totiž Kryštůfek po letech vrátí, zjistí, že z jeho nejlepšího med milujícího přítele se stala nelítostná stvůra, která prahne po pomstě. Spolu s ním se na scéně objeví i kdysi stydlivé Prasátko, které už ani zdaleka nebude tak roztomilé. Do lesů navíc patrně přijede i skupina Kryštůfkových přátel, aby zde udělala velkou párty. Mnozí z nich se ale nedožijí rána. 

Nový trailer nám toho zas až tolik nového neukáže, ale je v něm zajímavá pasáž, která naznačuje, co se stalo ze zbytkem zvířátek ze Stokorcového lesa. Už víme, že ve filmu budou vraždit Pú a Prasátko, ale co takový Tygr, Ijáček, Sova, Králík a Klokanice Kanga?

Na začátku traileru je scéna, ve které můžeme zahlédnout Ijáčkův hrob. Lze tedy předpokládat, že neblahý osud zastihl i zbytek zvířátek. Co ale stálo za jejich smrtí? Utrápila se snad k smrti kvůli Kryštůfkově nepřítomnosti, v rámci čehož si Pú a Prasátko umanuli, že se svému bývalému lidskému kamarádovi pomstí? Nebo oběma zkrátka hráblo a zbytek svých přátel z lesa sami zmasakrovali? To se holt necháme překvapit. 

Celý snímek má být zároveň scenáristickým a režijním debutem filmaře Rhysa Frakea-Waterfielda, který se nechal slyšet, že také plánuje temnější a krvavější verzi Petra Pana a Bambiho.

Ve filmu se každopádně objeví herci jako Amber Doig-Thorne, Maria Taylor a Danielle Scott.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 2. 2023.