Už jen pouhých několik týdnů nás dělí od premiéry očekávané superhrdinské novinky Flash, která se vší pravděpodobností rozhodne o budoucnosti našeho milovaného Ezry Millera v DC. Venku už máme jak oficiální trailer, tak i několik klipů, přičemž se zdálo, že Warneři nám už nic většího do premiéry neukážou. Nedávno ale byla zveřejněna finální upoutávka, která ještě nabídla celou řadu zbrusu nových scén. Na trailer se můžete podívat výše.

Dočkáme se tak například interakce Flashe s DCEU Batmanem (Ben Affleck), se kterým probírá, co všechno by mohl udělat, kdyby se vrátil v čase. Jak už víme, film bude v podstatě adaptací fanoušky populární komiksové série Flashpoint. Díky svým schopnostem se Flash rozhodne vydat se zpátky v čase, aby mohl zachránit před smrtí svou matku.

Věci se ale samozřejmě krapet zvorají a Flash uvízne v realitě, ve které se vrátil na scénu záporák generál Zod (Michael Shannon), záporák z Muže z oceli (2013), jenž hodlá na Zemi napáchat pěknou paseku. Nejnovější trailer nám také ukáže sekvenci, kdy se Barry poprvé setká se svou alternativní verzi. Rázem tak budou zachraňovat svět dva Flashové, tudíž v podstatě dva Ezrové Millerové. No potěš pánbůh.

Nebudou na to ale sami. Pomoci se jim dostane i od nové Supergirl (Sasha Calle), která v traileru se Zodem dokonce změří síly. A zdá se, že žádným ořezávátkem rozhodně nebude. Samozřejmě se objeví i starý dobrý Batman z éry Tima Burtona, kterého si opět zahrál Michael Keaton. Společně se tak pouští do boje o záchranu univerza, které i tak čeká jeden velký restart. Podle prvních reakcí by nás měla čekat opravdu řádně zábavná a kvalitní podívaná. Inu, přesvědčit se o tom budeme moct již brzy. 

Režii si vzal pod palec Andy Muschietti, který je například také zodpovědný za oba dva díly hororové adaptace To. Scénář zpracovala Christina Hodson, která napsala filmy jako Bumblebee (2018), Birds of Prey (2020) a zrušenou Batgirl.

Dále se kromě výše zmíněných dočkáme herců jako Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Ron Livingston, Rudy Mancuso, Temuera Morrison a Richie Lawrie.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 6. 2023.