Jste připraveni na pátou fázi MCU? To byste měli, protože se k nám dovalil první plnohodnotný trailer na marvelovku Ant-Man and the Wasp: Quantumania, na který se můžete podívat výše.

Kromě titulního dua, tedy Scotta Langa (Paul Rudd) a Hope van Dyne (Evangeline Lilly), si můžeme v nové upoutávce pořádně prohlédnout nejenom uchvacující Quantum Realm, kolem které se bude celý příběh točit, ale taktéž i samotného Kanga Dobyvatele (Jonathan Majors) v jeho ikonickém komiksovém kostýmu. Právě on by totiž měl v přicházející páté (a i šesté) fázi převzít po Thanosovi otěže hlavního arci-záporáka MCU. 

Podle traileru je také evidentní, že ve filmu bude hrát jednu ze zásadních rolí také již dospělá Ant-Manova dcera Cassie Lang, kterou si v sequelu zahraje herečka Kathryn Newton. A samozřejmě musíme zmínit také to, že se v jedné pasáži na chvilku mihne i Bill Murray, který si má ve filmu zahrát padoucha jménem Krylar.

Chybět samozřejmě nebudou ani staré známé tváře jako Michael Douglas v roli Hanka Pyma a Michelle Pfeiffer jako Janet van Dyne. Právě Janet o oné podivné říši ví určitou věc, se kterou se však své rodině nikdy nesvěřila. Ale na odhalování tajemství už může být dávno pozdě. Ať už to bude mít jakékoliv následky, tak doufejme, že snímek bude kvalitní a pořádnou premiérou páté fáze. 

Třetí díl si opět vzal pod režisérský palec Peyton Reed, přičemž o scénář se tentokrát postaral Jeff Loveness. Dále se ve snímku představí herci jako Michael Peña, Corey Stoll, Bobby Cannavale a Wood Harris.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 2. 2023.