Pozor! Následující článek obsahuje spoliery k filmu Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home byl nejenom obrovským hitem, ale také se stal nejvýdělečnějším filmem Sony všech dob. Ale vypadá to, že Tom Holland stále netuší, zda má svoji kariéru Spider-Mana ukončit. Nejnovější film završil trilogii Toma Hollanda velkolepým závěrečným aktem, ve kterém se vrátili Tobey Maguire a Andrew Garfield, aby po boku Hollanda porazili staré nepřátele.

Tom Holland se ale již několikrát nechal slyšet, že nastal čas, aby dal své roli Spider-Mana sbohem. Během rozhovoru pro Deadline však herec přiznal, že neví, jak to s jeho spider-manovskou budoucností vlastně bude.

"Nevím," řekl. "Vím, že miluji tuto postavu, také ale vím, že nejsem připraven jí dát sbohem. Ale pokud je čas, abych se rozloučil, udělám to hrdě s vědomím, že jsem s touto postavou dosáhl toho, co jsem chtěl. A sdílet to s kluky [A. Garfieldem a T. Maguirem] bude navždy jeden z nejzvláštnějších zážitků mé kariéry. Takže pokud je čas, tak je čas. Pokud není, tak není. Ale v tuto chvíli nevím."

O návratu Hollanda do role Spider-Mana se diskutovalo ještě před samotnou premiérou třetího dílu. Před vydáním Tom Holland mluvil o tom, že on a jeho kolegové to považovali za „konec série“. Později Holland řekl, že nechce hrát Spider-Mana po svých 30 letech (v době psaní článku mu bylo 25) a řekl, že by mohlo být dobré natočit i film o Milesovi Moralesovi. Producentka Amy Pascal poté navrhla, že se Tom Holland může vrátit na další tři filmy o Spider-Manovi. Takže se nyní zdá, že jsme zpátky na začátku – nevíme, co se Peterem Parkerem z MCU nakonec stane.

Přečtěte si také: Jak bude vypadat další MCU Spider-Man? Sony a Marvel mají údajně odlišné vize

Holland je každopádně rád, že mohl být součástí velkolepého završení této trilogie. Řekl také, že měl při natáčení pocit, že je to naposledy, kdy si svůj kostým Spider-Mana obléká.

„Ten film pro mě byl tak výjimečný, jak jen může nějaký zážitek být,“ řekl. "Hraní Spider-Mana může být docela odcizující , protože jsme jediní tři chlapíci, kteří to dokázali. Takže podělit se o to s Tobeym a Andrewem byl úžasný zážitek, na který mám úžasné vzpomínky."

Na celý rozhovor, kterého se zúčastnili všichni tři představitelé Spider-Mana, se můžete podívat níže: