Studio Apple Plus TV nedávno vydalo trailer na novou sci-fi s Tomem Hanksem, která ponese název Finch. Příběh se bude odehrávat ve světě zdevastovaném sluneční erupcí, ve kterém vymřel téměř veškerý život. Hlavní hrdinou bude nemocný inženýr Finch, kterému dělá společnost jeho věrný psík jménem Goodyear. Společně se snaží přežít v podzemním bunkru, který je po ně jediným bezpečným místem. Jelikož ale Hanksova postava ví, že smrt už pomalu klepe na dveře, musí najít způsob, aby bylo o jeho čtyřnohého kámoše následně postaráno. Proto zbuduje robota jménem Jeff, se kterým se všichni vydají na cestu přes sluncem zdevastované pláně, což s sebou přinese nebezpečí nemilosrdného vedra, radiace a možná i něčeho horšího. 

Apple film obstaral pro Apple TV+ poté, co se snímek začal ztrácet v kolotoči premiérových zpoždění, která způsobila koronavirová pandemie. Podobně to udělal i u filmu Greyhound, ve kterém si Hanks zahrál hlavní roli také. Nebude to však jediná scifárna, kterou pod dohledem firmy uvidíme. 24. 9. 2021 se dočkáme seriálové adaptace knihy Foundation, která pochází od legendárního science fiction autora Isaaca Asimova. A 22. 10. 2021 se zase dočkáme seriálu Invasion, ve kterém si hlavní roli zahraje Sam Neill

Podzim tak bude pro Apple TV patřit žánru sci-fi. Snímku Finch se ale dočkáme až v den, kdy se bude slavit Noc Guye Fawkese. To znamená 5. 11. 2021. O režii se postaral filmařský veterán ze Hry o trůny Miguel Sapochnik. Kromě Hankse ve filmu uvidíme herce jako Skeet Ulrich, Laura Harrier, Samira Wiley, Alexis Raben a další. Těšíte se?