Ke jménům, jako je Optimus Prime, Bumblebee či Grimlock se nyní přidá i... Tom Cruise? Tome, transformuj se! Alespoň to by se dalo soudit z nejnovějšího crossoveru Transformerů a legendárního filmu Top Gun, kde si právě Cruise střihl hlavní roli pilota stíhačky. Výsledkem je zbrusu nová postava, která se na pulty obchodů dostane v podobě hračky jménem Maverick.

Přečtěte si také: Top Gun je späť a servíruje ďalší trailer

Tenhle robůtek na sebe totiž umí vzít podobu ikonické stíhačky Grumman F-14 Tomcat, kterou ve filmu Cruise pilotoval coby kapitán Pete "Maverick" Mitchell.

Součástí hračky je i motorka a míč na volejbal, se kterým si autobot může zapinkat, když se bude někde nudit.

Autobot Maverick do obchodů zamíří už 7. řijna a prodávat se bude za 50 dolarů.

Pomalu se blíží i vydání očekávané hry Assassin's Creed Valhalla, která se zaměřuje na období vikingů a jejich invazi na území dnešní Anglie.

Obdobně jako její předchůdci se i Valhalla dočká svého komiksu, který si opět vzalo na starosti vydavatelství Dark Horse. To nám například přineslo vynikající komiksy inspirované Zaklínačem. Chystaná komiksová série nazvaná Assassin's Creed Valhalla: Song of Glory by měla sloužit jako prequel k událostem ve hře. Měli bychom se tedy dozvědět, co hlavní hrdina Eivor dělal předtím, než se rozhodl vyplout do Anglie.

Scénář tohoto třídílného dobrodružství si vzal na starosti zkušený Cavan Scott. Doplní jej osobitá kresba a kolorit, které nebudou šetřit krví a brutalitou.

Už 17. července se uživatelé Netflixu dočkají očekávaného seriálu Cursed, který vychází ze stejnojmenné knihy Franka Millera a Toma Wheelera. Potěší zejména příznivce artušovských legend. Vypráví totiž o Nimue, která se později stala onou slavnou Paní z jezera. A ano, hádáte správně. I zde se objeví magický Excalibur, s jehož pomocí se tato neohrožená bojovnice pokusí zachránit magii. A dokonce při tom potká i mladého Artuše.

Nyní se pomocí behind the scenes videa můžeme o Cursed dozvědět další podrobnosti. Z ukázek zatím seriál vypadá opravdu slibně a my se jej už nemůžeme dočkat.