Netflix se pochlubil trailerem na celovečerní režisérský debut známého skladatele Lin-Manuela Mirandy, který ponese pitoreskní název Tick, tick…Boom!. Bude se jednat o životopisný film o skladateli Jonathanu Larsonovi, kterého ztvární bývalý Spider-… ehm, tedy Andrew Garfield. Příběh se bude odehrávat v devadesátých letech v době, kdy je skladateli 29 let. A jelikož mu už táhne na třicet, je už nějakou dobu nespokojený se svým dosavadním uměleckým životem, přičemž doufá, že jednoho dne vytvoří ten nejlepší muzikál za posledních několik let. 

Navzdory pochybování o svém talentu a celkové nejistotě, se kterou se svěřuje svým přátelům, však již osm let pracuje na jistém projektu. Ovšem sám neví, zda bude vůbec schopný ho někdy dokončit. Mladý skladatel to totiž nemá jednoduché ani v osobním životě. Cítí tlak ze strany své přítelkyně Susan, která touží po uměleckém životě mimo New York, plus stejně tak ze strany svého kamaráda Michaela, kterému byl diagnostikován AIDS. A třicítka už klepe na dveře, proto si musí Jonathan položit zásadní otázku, která by se určitě líbila Gandalfovi: Co máme udělat s časem, jenž nám byl dán? V té době ještě ale neví, že jeho nadcházející dílo Rent se stane legendou mezi novodobými muzikály. 

Kromě Andrewa Garfielda se ve filmu ještě dočkáme jmen jako Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, Mj Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter a mnohých dalších. Snímek se objeví ve vybraných kinech 12. 11. 2021, přičemž na Netflix dorazí o týden později, tedy 19. 12. 2021. Těšíte se?