V roce 2019 to sympatická herečka Olivia Wilde zkusila také jako režisérka. Jejím debutem byla celkem milá teenagerovská komedie Šprtky to chtějí taky, která byla dokonce nominována na cenu BAFTA v kategorii Nejlepší scénář. Tentokrát pro nás však filmařka připravila něco mnohem temnějšího. Ještě letos se totiž dočkáme jejího psychologického thrilleru jménem Don´t Worry Darling, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na Alici (Florence Pugh) a Jacka (Harry Styles), mladý a zamilovaný pár, kterému se jednoho dne nesmírně poštěstí. Oba se totiž stanou součástí na první pohled dokonalé experimentální komunity jménem Victory, kterou vede firma, v níž muži pracují na přísně tajném projektu jménem Victory Project. Celou společnost má na starost charismatický Frank (Chris Pine), který je zároveň i motivačním řečníkem. 

Zatímco manželé tráví každý den v ústředí projektu Victory a pracují na „vývoji progresivních materiálů“, jejich manželky – včetně Frankovy elegantní partnerky Shelley (Gemma Chan) – mohou trávit čas užíváním si krásy, luxusu a pohodlí jejich komunity. Život je to dokonalý, přičemž komunita uspokojuje potřeby každého rezidenta. Jediné, co na oplátku firma požaduje, je diskrétnost a nezpochybnitelná oddanost projektu Victory. Ale znáte to, pokud je nějaké místo až příliš perfektní, většinou se na něm ukrývá nějaké hrozivé tajemství. A přesně to si začne uvědomovat i Alice, jejíž činy začnou negativně ovlivňovat vztah s Jackem. O čem přesně projekt Victory je? Čekají na nás snad další Stepfordské paničky? 

Wilde se ujala otěží režie, o scénář se zas postarali Carey Van Dyke, Shane Van Dyke a Katie Silberman, která se také podílela na scénáři k výše zmíněné komedii Šprtky to chtějí taky. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako KeKe Layne, Nick KrollSydney ChandlerKate BerlantAsif AliDouglas Smith, Timothy Simons and Ari’el Stachel.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 9. 2022.