S příchodem pondělka je opět čas podívat se na žebříček celosvětových tržeb. A je samozřejmě jasné, že se bude mluvit o žhavé novince, kterou je marvelovka Thor: Láska jako hrom, jež minulý pátek vstoupila do amerických kin. Jak se dalo čekat, o snímek byl v kinech pořádně velký zájem. Čtvrtému Thorovi se už celosvětově podařilo vydělat 302 milionů dolarů, čímž levou zadní překonal svůj původní a ohromný rozpočet, který činí asi až 250 milionů. Thor se stal králem i pro domácí box office, což ale může jen těžko někoho překvapit. Jen v Severní Americe vydělal 143 milionů dolarů, tedy téměř polovinu ze svého dosavadního celosvětového výdělku. Uvidíme tedy, jak dobře se mu povede v nadcházejících dnech.

Slušně si v kinech vede i animák Mimoni 2: Padouch přichází, který měl premiéru na konci minulého měsíce. Ten už vydělal necelých 400 milionů dolarů, čímž začíná silně dýchat na záda snímkům jako Uncharted, Ježek Sonic 2 a Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Všechny tyto filmy totiž vydělaly něco málo přes 400 milionů, je ale velice pravděpodobné, že v následujících dnech Mimoni všechny tři snímky komerčně opravdu překonají. Pixarovka Rakeťák má na kontě 204 milionů, čímž už konečně překonala svůj původní rozpočet, jenž činí 200 milionů. 

Elvis, který si posvítil na milovaného krále Rock´n´Rollu, vydělal celosvětově už 155 milionů dolarů, čímž komerčně překonal nejenom pátý Vřískot, ale také Branaghovu detektivku Smrt na Nilu. Ze všech výše zmíněných filmů bude ale bezpochyby nejzajímavější sledovat tržby Thora. Jak si povede v dalších týdnech? Podaří se mu překonat druhého Doctora Strange? To se necháme překvapit.