Chris Hemsworth má za sebou již pěknou řádku let v roli vládce hromu, tedy marvelovského Thora. Od roku 2011 jsme mohli herce spatřit již sedmkrát, přičemž zanedlouho to bude po osmé, kdy bude bůh z Asgardu čelit dalším překážkám. 

Již v nedávném článku jsme se rozepsali o tom, jakou budoucnost si Marvel pro postavu Thora představuje. Sám herec přiznal, že bude hodně záležet na kvalitě budoucích snímků, ve kterých bude Ódinův syn figurovat. Rozhodně by se však chtěl objevit v následujícím Deadpoolovi. A důvod má pro to vcelku nečekaný. 

Během rozhovoru s Ali Plumbem na BBC Radio 1 osmatřicetiletý herec přiznal, že by se docela rád stal nejdéle hrajícím komiksovým hercem. Toto ocenění však momentálně v rukou třímá Hugh Jackman a Chris by musel v MCU vydržet ještě celých šest let na to, aby představitele Wolverina předehnal.

„Nechtěl jsem,“ odpověděl na otázku, zda bude hrát Thora dalších šest let. „Ale teď jste mi to předložil, tak jste se trefil do černého. Je to jen šest let. Došel jsem tak daleko... otočit se teď zpátky by byla přeci jen škoda.“

Je tu však jedna věc, která by mohla Hemsworthovi zhatit plány, tedy to, pokud by se Hugh Jackman rozhodl vrátit. Mohl by si totiž chtít zahrát cameo v Deadpoolovi 3, čímž by se Wolverinova kariéra prodloužila a Chrisův sen o nejdéle působícím komiksovým hercem by se tak stal o to více nedosažitelným. Proto herec tehdy navrhl, že by se tam mohl objevit místo Jackmana.

„Možná si zavolám, abych se ujistil, že se to opravdu nestane,“ zavtipkoval. „Možná bych se místo toho mohl objevit v Deadpoolovi. To by byla asi ta nabídka, víte... uvidíme, jestli to projde.“

Přečtěte si také: Marvel's Wolverine nebude zrušen, potvrzuje Insomniac v prohlášení po hackerském útoku

Předchozí snímek Thor: Ragnarok, který se nesl v odlehčenějším duchu, zanechal severskému superhrdinovi mnohem větší smysl pro humor než v předchozích Thorových filmech. Proto by tato kombinace s Deadpoolovým humorem nemusel být tou špatnou volbou. Jen si zkuste oba hrdiny vedle sebe představit. 

Ale mohlo by k tomu skutečně dojít? Deadpool už si střihl překvapivé cameo po boku dobře vychovaného kronanského válečníka Korga, který se s Thorem spřátelil během událostí filmu Thor: Ragnarok. Ale zatímco v týmovce tato podivná dvojice propagovala jiný film Ryana Reynoldse, Free Guy, není jasné, zda se může tato spolupráce stát součástí vlastního MCU titulu.

Koho byste po boku neuctivého Deadpoola viděli radši vy? Vládce hromů Thora? Nebo se přikláníte k epickému návratu Wolverina?