Seriálová adaptace The Boys od Amazonu se své komiksové předlohy sice mnohdy nedrží, ale přesto si zachovává ducha původního komiksu natolik, že ji i dlouholetí fanoušci přijímají. Některé seriálové odchylky lze dokonce považovat za vylepšení příběhu, který Garth Ennis a Darick Robertson začali vyprávět už v roce 2006. Nový plakát ke 3. sérii však naznačuje, že jeden z hlavních prvků komiksu se konečně dostane i do televizního seriálu.

Přečtěte si také: Netflix to zkouší s magickým realismem. Seriálová adaptace knihy Sto roků samoty má trailer

První série The Boys ukázala nezapomenutelného Billyho Butchera a jeho tým, kteří zjistili, že zdrojem všech nadlidských schopností není genetika, ale sloučenina V. V komiksech však postavy o existenci séra věděly již dříve. Ve skutečnosti ho už v době, kdy seriál začínal, většina členů týmu na sobě použila, aby se mohla utkat v boji se superschopnostmi superhrdinů Voughtu. Injekce je v původní Ennisově a Robertsonově předloze pouze obdařily zvýšenou silou. Nejnovější plakát ke 3. sérii však naznačuje, že producenti seriálu tentokrát postavám poskytnou rozmanitější škálu schopností.

Řezník Karla Urbana je dostatečně děsivý i bez jakýchkoli schopností. Ale jestli letos dostane laserové oči, mají superhrdinové velký problém. Uvidíme, zda Amazon plánuje vydat další plakáty postav se zbývajícími členy skupiny The Boys, kteří budou vládnout vlastními nadlidskými talenty. Ty však zatím můžeme jen netrpělivě vyhlížet.

Třetí série seriálu The Boys bude mít na Amazon Prime premiéru 3. 6.

Myslíte si, že Butcher a spol. letos získají schopnosti? Dejte nám vědět v komentáři níže!