Právě dnes Netflix vydal oficiální trailer na událost jménem Geeked Week 2022, na které se streamovací platforma podělí o nejrůznější zprávy a informace o svých nadcházejících filmech a seriálech. Podívat se na něj můžete výše. Událost si tak například posvítí na nové sezóny úspěšných seriálů jako Stranger Things, Arcane a The Umbrella Academy. Prostor ale také dostane nadcházející seriálová adaptace Sandamana od Neila Gaimana, nový Resident Evil a druhá řada japonské fantasy série Alice in Borderland. A jelikož se jedná o jednu z větších událostí celého Netflixu, tak také můžeme očekávat, že se dočkáme ohlášení nových projektů. Jedním z nich by mohl být například spin-off na akční komedii Red Notice, ale to se teprve necháme překvapit.

Akce bude probíhat od 6. do 10. června/júna 2022. První den (6.6.) bude údajně zasvěcený především seriálům, mluvit se tak bude o již zmíněné adaptaci hry Resident Evil a dalších projektech. Druhý den (7.6.) bude Netflix mluvit především o tom, jaké filmové novinky pro své předplatitele chystá. Třetí den (8.6.) bude zcela zasvěcený animákům. Dočkáme se tak snad dalších novinek o druhé řadě seriálu Arcane, přičemž mluvit se bude také o anime projektech, které pro diváky služba chystá. Čtvrtý den (9.6.) bude patřit Stranger Things. Čekají nás tak další informace o nadcházející čtvrté řadě, která má být také řadou předposlední. A poslední den (10.6.) bude Netflix hovořit o svých zcela prvních exkluzivních videohrách. V loňském roce začala společnost poskytovat svým předplatitelům videohry, aby rozšířila své služby a znovu využila své největší značky jako nový marketingový nástroj.

Na události se také dočkáme mnoha hostů, patří mezi ně například Jacob Bertrand, jstoobs, Jaeden Martell, Reece Feldman, Ella Purnell, Tiffany Smith, Felicia Day, B Dave Walters, Geoff KeighleyMari Takahashi.

Těšíte se?