Tento týden mají Na tahu bohatý program. Ve středu je čeká "umělecký" pořad Na tahu štětcem s Petrem Koplem (spoluautorem komiksu Zázrak) a ve čtvrtek RPG oneshot na téma Cyberpunk! A Freeze!

NA TAHU ŠTĚTCEM

Skupinu Na tahu znáte z jejich DnD kampaně Věčné duše. Kromě hraní DnD se ale věnují i dalším streamerským aktivitám. Vždy první středu v měsíci vysílají na Twitchi Flowee a Kuba pořad Na tahu štětcem. Na těchto streamech lze vidět spoustu pubertálního humoru, cringe, příšerných uměleckých výkonů a občas se i dozvíte něco zajímavého z Věčných duší.

Příležitostně lze ale na těchto streamech vidět i velmi kvalitní malířské umění. A to v případech, kdy si Flowee s Kubou pozvou nějakého speciálního hosta, který malovat vážně umí (promiň Gelu). Tuto středu na štětec zavítá přední český komiksový ilustrátor Petr Kopl.

Přečtěte si také: První český superhrdina Zázrak dostává svůj plnohodnotný první svazek

Spoluautor prvního českého superhrdiny Zázraka má na svém kontě ilustrace pro knihy jako Kouzelný atlas putování časem nebo Pána moří. Kromě knih ilustroval také komiksové adaptace slavných děl jako například Král Artuš, Tři mušketýři, Dracula a další. Flowee a Kuba ho během streamu jistě vyzpovídají (svým vlastním svérázným způsobem) z jeho zážitků při tvorbě komiksů a při tom si společně i určitě něco namalují!

CYBERPUNK RPG ONESHOT

Pokud již nedočkavě očekáváte vydání Cyberpunku 2077 a modlíte se, že ho již znovu neodloží, možná vám Tahouni pomohou tuto dobu zvládnout! Ve čtvrtek se totiž tato banda v pozměněné sestavě vydá na dobrodružství do Night City. Pod vedením DM Endyho se Jiras, Flowee, Kuba, Robo a minecraftový expert, speedrunový génius a bývalý LoL progamer Freeze pustí do boje s podsvětím.

Jejich postavy jsou členy Iniciativy Čistý štít, která je připravila o jejich původní identity. Pod falešnými identitami se tito ztracenci vydávají konat dobro a udělat svět alespoň trochu lepší místem... nebo neeee?

V průběhu celého streamu bude probíhat soutěž o sběratelskou edici hry Cyberpunk 2077, kterou budete mít mnohem větší šanci získat, pokud budete stream sledovat opravdu pozorně!

Na tahu štětcem nás čeká ve středu od 20.00 a to pouze na Twitchi Na tahu. Cyberpunkové RPG začíná ve čtvrtek od 18.00. Tento stream najdete také na Twitchi Na tahu a na Youtube kanále INDIANa!