Tento týden bude divoký! Užijete si totiž naše streamy každý den kromě pátku! Dnes Věčné Kecy s Aiwy a Kubou, ve středu reparát Na tahu štětcem, čtvrtek Věčné duše, sobota VR Lamy a v neděli Arila! 

ÚTERÝ (DNES) - VĚČNÉ KECY

Myslíte, že Pretty Little Liars nebo Zoufalé manželky jsou dramata?! Tak to nevíte, co nás dnes čeká! Do Věčných keců si totiž Gelu tentokrát pozval Kubu aka Thomericana a Aiwy aka Sharlott aka Marceline! Zuřivý trpaslík proti ohnivé dámě! Zapomeňte na politické debaty! Vzhledem k tomu, co se nyní děje v příběhu Věčných duší, bude tohle ten pravý boj!

Věčné kecy začínají již dnes večer od 18:00 na Twitchi, Youtube i zde na Nerdfixu!

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM: ARILA SPECIÁL VRACÍ ÚDER

Minulý týden to úplně nevyšlo. Ale naše Arila dobrodružství a kniha od Sterakdaryho si zaslouží reparát! Proto se o to Kuba s Flowee pokusí znovu! Malování artů z knihy Arila: Stříbrné město a také z toho, co již Tahouni zažili v první části jejich putování světem Arily!

Tvoření mistrovských děl začne ve středu od 20:00 na Twitchi. Tentokrát to klapne!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Jeden by čekal, že po předminulé epizodě se začnou věci ve skupině Duší nějak uklidňovat. Opak je však pravdou. Duše zjistily, že jim Sharlott lhala o svém pravém jméně a ve skutečnosti se jmenuje Marceline! Také došlo k menšímu sporu mezi Thomericanem a Mistralem ohledně jejich vnímání dobra a zla.

Jak se bude rozkol ve skupině vyvíjet dál? To se dozvíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

V sobotu nás čekají VR Lamy, které bude mít na starosti Flowee! Ještě sice nevíme, co si zahraje, ale víme, že se můžete těšit na hosty, které si tam pozve!

VR Lamy na tahu začínají jako vždy v sobotu od 18:00 na Twitchi!

NEDĚLE - ARILA DOBRODRUŽSTVÍ - DÍL DRUHÝ

Minulou neděli jsme odehráli první díl z našeho dobrodružství ve světě Arily od streamera a youtubera Sterakdaryho. Společně s naším hostem Bětkou jsme dostali úkol, že musíme vystopovat ztraceného Splétače a zajistit, že město Nurheim nebude prozrazeno.

Jak se nám podaří s tímto úkolem vypořádat? Druhý díl poběží v neděli od 18:00 na Twitchi a Youtube!

První díl Arila dobrodružství na Youtube!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

OBČAS JE TOU NEJTĚŽŠÍ VĚCÍ V ŽIVOTĚ NĚCO VZDÁT A JÍT DÁL. 

KUBA Z NA TAHU