Čeká nás náročný týden přátelé. Ve středu čmárání na Štětci s Kubou a Flowee. Čtvrtek Věčné duše. Na sobotních Lamách rozjede Robko novou singlovku a v neděli navštívíme svět Arily!!

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

Od Festu se již většina očí zahojila, takže je třeba jim opět ublížit, protože když se kost zláme, je potom silnější (poznámka od Flowee). Z tohoto důvodu přicházejí Flowee s Kubou. Tým (j)elitních kreslířů z Na tahu tentokrát bude tvořit tématické arty.

V neděli nás čeká oneshot ze světa Arily. Její autor Sterakdary zároveň právě dokončil druhý díl. A co to znamená? Určitě hledá kvalitní ilustrátory, kteří by doplnili již tak úžasné malby od Františka Sedláčka (znáte z Fest Na tahu). To zní jako hozená rukavice pro Flowee a Kubu, ne?

Jejich pokusy o ilustrace prvního dílu Arily uvidíte ve středu od 20:00 na Twitchi! Jedno oko nezůstane suché... nebo bez vidličky (poznámka od Endyho).

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Jubilejní 30. epizoda měla být jen běžnou rutinou. No, dostat bídu od svého boha, dohádat se jak psi ve skupině, vyhrožovat postavě smrtí a ztratit schopnosti, to asi není běžná rutina. To vše jsme si ovšem zažili, když Duše zjistily, že odemknutím řetězu povolily pouta mocnému ohnivému oři, který rozhodně není dobrý. A Kord nebyl rád. Atmosféra mezi Thomericanem a Sharlott rychle vyeskalovala a je otázkou, jak tito dva paličáci svůj spor vyřeší.

Hlavní otázkou ale je, bude Thomerican unavený?! To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i zde na stránkách Nerdfixu.

PÁTEK - ENDY MÁ ROČNÍ VÝROČÍ OD SVATBY S JEHO ÚŽASNOU ŽENOU MONČOU! (ENDY NEMLAŤ MĚ, LID TAHOUNSKÝ MÁ PRÁVO TO VĚDĚT!!!)

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Štafetu singleplayerových Lam nyní přebírá Robko. Původně plánoval hrát Nioh, ale svůj záměr přehodnotil. Co tedy bude hrát, ptáte se? Kéž bychom to věděli!

Jisté ovšem je, že to zjistíme nejpozději v sobotu od 18:00 na Twitchi!

NEDĚLE - ARILA ONESHOT

Po delší době nás tuto neděli opět čeká speciální dobrodružství! DM Jiras nás vzal na výpravu do kouzelného světa z knihy Arila - Stříbrné město. Společně s její autorem Sterakdarym vytvořili příběh, který jsme si zahráli. Můžete se tak těšit na klasickou sestavu Na tahu a vzácného hosta, kterým bude Alžběta Široká. Bětka je betačtenářkou Arily a také alfačtenářkou Arily 2. Oplývala tedy znalostmi, které se velmi hodily!

Záznam tohoto oneshotu začíná v neděli od 18:00 na Twitchi a Youtube.

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Život je pes a pes je nejlepší přítel člověka. Znamená to, že když nemám psa, tak nemám život? A když má moje máma psy tři, má schizofrenii?

FLOWEE Z NA TAHU